BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δυνατότητα χειρισμού εξ αποστάσεως προσφέρει η Bobcat για τους φορτωτές της (Video)

Η Bobcat κάνει ακόμη πιο εύκολη τη χρήση των φορτωτών της καθώς πέρα από το σύστημα Bob-Tach για την γρήγορη αλλαγή μπροστινών εξαρτημάτων λανσάρει τώρα και σύστημα τηλεχειρισμού δίνοντας στον χειριστή τη δυνατότητα να δουλέψει με ασφάλεια και άνεση.

SSL_RemoteControl_pic1-750x450

Βασίλης Σοφός

108
0

Γρήγορη και ασφαλή εργασία αλλά και αύξηση της παραγωγικότητας προσφέρει το νέο σύστημα τηλεχειρισμού που έκανε διαθέσιμο η Bobcat για τους φορτωτές της. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα σύστημα που προσαρμόζεται εύκολα (Plug and Play) στο φορτωτή και μπορεί να αφαιρεθεί με αντίστοιχη ευκολία αφήνοντας το μηχάνημα να δουλέψει με τον χειριστή στη θέση του.

Η Bobct λέει πως η λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου του φορτωτή βελτιώνει την ασφάλεια , την άνεση και την παραγωγικότητα, απομακρύνοντας την ίδια στιγμή τον χειριστή και από την σκόνη, τους θορύβους και τους κραδασμούς, στοιχεία που είναι αυτονόητα για μια τέτοια εργασία.


Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με μπαταρίες αυτονομίας 20 ωρών, ως σύστημα τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα και διαθέτει μια οθόνη LCD 3,5 ιντσών για πληροφορίες όπως η ένδειξη στάθμης καυσίμου, λαδιού αλλά και διάφορες ειδοποιήσεις κατάστασης.

Το σύστημα τηλεχειρισμού διαθέτει μεταξύ άλλων ένα πλήκτρο έκακτης ανάγκης καθώς και μια λειτουργία ανίχνευσης κινδύνου πτώσης ή έντονης κλίσης του μηχανήματος. Σύμφωνα μάλιστα με τον Alastair Jones, ειδικό σε θέματα εξοπλισμού των φορτωτών Bobcat, μετά από εκτεταμένες δοκιμές και εξασφάλιση αδειών χρήσης του νέου συστήματος απομακρυσμένου ελέγχου η Bobcat είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει ένα δικό της εξοπλισμό για αυτή τη δουλειά.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως εκτός από το σύστημα τηλεχειρισμού, οι φορτωτές της Bobcat διαθέτουν πλέον και το σύστημα προσαρμογής εξαρτημάτων Bob-Tach που επιτρέπει την εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση πάνω από 100 διαφορετικών εργαλείων για τον φορτωτή, στοιχείο που ενισχύει σίγουρα την άνεση.

Δείτε πώς δουλεύει το σύστημα τηλεχειρισμού της Bobcat: 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία