Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με αξιώσεις στην αγορά των αναρτώμενων χορτοκοπτικών μπαίνει η Malone

Η κατασκευάστρια θα παρουσιάσει το πρώτο νέο αναρτώμενο μοντέλο χορτοκοπτικού κεντρικής τοποθέτησης στο επερχόμενο National Ploughing Championships, 17 με 19 Σεπτεμβρίου.

Malone-3000MP-3-750x450

Βασίλης Σοφός

107
0

Μεγάλο άλμα στο μερίδιο αγοράς συρόμενων και αναρτώμενων χορτοκοπτικών αναμένεται να κάνει η εταιρεία Malone το 2020, με το Malone Procut 3000 MP να σηματοδοτεί αυτή την ισχυρή παρουσία της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Το Malone Procut 3000 MP είναι ένα από τα μοντέλα της νέας γκάμας αναρτώμενων χορτοκοπτικών της κατασκευάστριας που ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στο National Ploughing Championships, 17 με 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη Malone, πρόκειται για μια βασική μηχανή κοπής μεσαίας τοποθέτησης που έχει πλάτος κοπής 3 μέτρα, με τις εκδόσεις των 2,6 και 3,4 μέτρων να ακολουθούν σε μελλοντικό χρόνο. Εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει: «Το Malone Procut 3000 MP διαθέτει ένα πρωτοποριακό υδραυλικό σύστημα ανάρτησης (πλευστό) χαρακτηριστικό που φέρει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά καθαρή κοπή». Το «μικρό» μοντέλο της Malone έρχεται με τροχούς που τακτοποιούν, κατά κάποιο τρόπο, το κομμένο υλικό.

Κάθε ένας από τους δίσκους κοπής είναι εφοδιασμένος με πτερύγια των 4 χιλιοστών. Είναι εφοδιασμένο με συστήματα ασφάλειας τριβής και υπέρβασης της ποσότητας υλικού που μπορεί να διαχειριστεί. Σημειωτέον πως η Malone διευκολύνει τη σύνδεση/αποσύνδεση του αναρτώμενου χορτοκοπτικού στο τρακτέρ, αφού το Procut 3000 MP έρχεται εφοδιασμένο με βάση που βοηθά τον χειριστή να το «παρκάρει» εύκολα μετά την εργασία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία