BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αλλαγή του μήνα διοργάνωσης της Agromek λόγω συνωστισμού εκθέσεων

Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων στην Σκανδιναβία μετέφεραν την ημερομηνία της επόμενης προγραμματισμένης έκθεσης για τον Ιανουάριο του 2021.

phpEBkjzu

22
0

Την αλλαγή του μήνα διοργάνωσης της μεγάλης έκθεσης Agromek έσπευσαν να ανακοινώσουν οι διοργανωτές της μεγάλης επίδειξης γεωργικών μηχανημάτων με το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού να είναι τον Ιανουάριο του 2021 και όχι το Νοέμβριο του 2020. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Profi, ο λόγος που η Agromek δε θα γίνεται πλέον τον Νοέμβριο είναι η πρόσφατη ανακοίνωση που λέει ότι και η έκθεση SIMA θα λαμβάνει χώρα τον ίδιο μήνα. Το Νοέμβριο βέβαια έχουν επιλέξει και οι διοργανωτές των εκθέσεων Eurotier και EIMA, κάτι που θα έφερνε πανικό σε εκθέτες και...εκθέματα.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Agromek, η διοργάνωση της έκθεσης το Νοέμβριο θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στο θέμα των μεταφορών αλλά θα έβρισκε εμπόδια και στην προσέλκυση ξένων επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Όπως τόνισε μάλιστα και ο πρόεδρος της έκθεσης Agromek, Sten Andersen, με την αύξηση του διαστήματος μεσολάβησης μεταξύ των διεθνών εκθέσεων, δημιουργούνται πολύ καλύτερες συνθήκες για τους επισκέπτες αλλά και τους εκθέτες τους, τόσο στη Δανία όσο και στις άλλες χώρες. Η ημερομηνία της επόμενης Agromek «κλείδωσε» λοιπόν και είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο MCH της πόλης Χέρνινγκ της Δανίας, από τις 19 έως και τις 22 Ιανουαρίου του 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία