Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ένα νέο τρόπο δεσίματος με διπλούς κόμπους εφαρμόζει τώρα η Case στις χορτοδετικές LB4

Το νέο σύστημα δεσίματος η εταιρεία το ονομάζει TwinePro και επιτρέπει την διαμόρφωση μπαλών μεγαλύτερης πυκνότητας χωρίς το ρίσκο του σκισίματος της μπάλας και της μόλυνσης των ζωοτροφών στο πεδίο.

lb4xl_fields_3__1_

Βασίλης Σοφός

259
0

Τέλος στα περισσεύματα και στο ρίσκο να σκιστεί η μεγάλης πυκνότητας μπάλα βάζει η Case IH με το νέο σύστημα TwinePro που θα ενσωματώνει πλέον, αρχικά, στη μεγάλη χορτοδετική LB4. Το TwinePro είναι ένα νέο σύστημα δεσίματος που διαθέτει επανασχεδιασμένες βελόνες και έναν διαφορετικό τρόπο ζυγοστάθμισης των βελονών.

Αναρτημένο σε ένα ισχυρότερο πλαίσιο ώστε να αντέχει μεγαλύτερα φορτία και εφοδιασμένο με ηλεκτρικού ανεμιστήρες για διατήρηση της μονάδας καθαρής, το νέο σύστημα TwinePro χρησιμοποιεί έναν «απλό» τρόπο για να δημιουργήσει έναν δυνατό κόμπο στη μπάλα.

Μόλις δεθεί ο πρώτος κόμπος, ένας δεύτερος κόμπος αρχίζει να δημιουργείται, φυσικά για μεγαλύτερη ασφάλεια. Σύμφωνα με την Case, η τεχνικά αυτή επιτρέπει στο χειριστή να χρησιμοποιήσει τη μέγιστη εφικτή πυκνότητας μπάλας, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα σπάγκων, χωρίς να έχει στο μυαλό του το ρίσκο η μπάλα να σκιστεί.


«Δεν είναι μόνο η αυξημένη κατά 30% αντοχή που προσφέρει το νέο σύστημα δεσίματος της Tama, αλλά δίνει τη δυνατότητα στον χειριστή να δένει με ασφαλές τρόπο μεγάλες μπάλες, χρησιμοποιώντας τους απλούς χαμηλού κόστους σπάγκους», λέει ο Maxime Rocaboy, υπεύθυνος της Case IH.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία