Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αυτόνομο και με 680 ίππους το πρωτότυπο τρακτέρ του μέλλοντος της John Deere

Η εταιρεία παρουσίασε μια άλλη εκδοχή του αυτόνομου τρακτέρ της σε εκδήλωση στην Ισπανία.

John-Deere-2_2

Βασίλης Σοφός

132
1

Με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, ερπύστριες και αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης φαντάζεται το τρακτέρ του μέλλοντος η John Deere, δείχνοντας σε εκδήλωση στην Ισπανία το πρωτότυπο όχημά της. Το αυτόνομο τρακτέρ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής, θα διαθέτει ηλεκτρική ισχύ 680 ίππων.

Σύμφωνα με αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, το τρακτέρ ενδεχομένως θα μπορεί να λειτουργεί πλήρως αυτόνομα. Αυτό όμως που είναι εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης, με την δισκοσβάρνα να στερεώνεται απευθείας στο τρακτέρ.

Η John Deere συμμετέχει στο πρότζεκτ Feldschwarm, στο οποίο διερευνώνται παρόμοιες τεχνολογίες, με τους Γερμανούς κατασκευαστές τρακτέρ και εξοπλισμού να αποτελούν σημαντικό μέρος αυτών των προσπαθειών. Ωστόσο, η αμερικανική η John Deere βρίσκεται στο πρότζεκτ και ενδεχομένως αυτό το αυτόνομο τρακτέρ να ανήκει εκεί. Το πιθανότερο πάντως είναι πως στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica η John Deere θα δώσει το παρών με το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο, εκεί όπου σίγουρα θα δωθούν και περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-09-2019 01:49Spyros kaparis

The best of the best I have jonne deere m100 in zakynthos Greece

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία