Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη Σειρά των μπροστινών χορτοκοπτικών με χαρακτηριστικά «Prο» λανσάρει η Pöttinger

Τα μοντέλα Pro συνδέονται στο τρακτέρ με τη βοήθεια μιας βάσης τριών σημείων, κάτι που διευκολύνει τον χεριστή οποιουδήποτε τρακτέρ, ανεξάρτητα από το μέγεθος που αυτό έχει.

NOVACAT_301_ALPHA_MOTION_PRO_Steyr_Einsatz_2019-1-1_hq

Βασίλης Σοφός

229
0

Επεκτείνει τις επιλογές χορτοκοπτικών που προσφέρει στον παραγωγό η εταιρεία Pöttinger, προσθέτοντας τώρα στην γκάμα της 5 νέα μοντέλα με το διακριτικό τίτλο Pro. Πιο αναλυτικά, τα μοντέλα NOVACAT 261, 301 και 351 ALPHA MOTION PRO, το EUROCAT 311 ALPHA MOTION PRO και τα ALPHA MOTION PLUS PRO συμπληρώνουν τη λίστα των νέων μοντέλων χορτοκοπτικών. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς ξηραντήρα ενώ τα μοντέλα Plus Pro είναι διαθέσιμα με ξηραντήρα ED. Όπωςτα μοντέλα Master έτσι και τα Pro προσαρτώνται στο τρακτέρ με βάση τοποθέτησης τριώνν σημειών. Αυτό καθιστά εύκολη την σύνδεση των χορτοκοπτικών σε οποιοδήποτε τρακτέρ, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος αυτού.

Επίσης, η μπάρα κοπής είναι εύκολα προσβάσιμη χάρη στην πτυσσόμενη προστατευτική πρόσοψη, χαρακτηριστικό που διευκολύνει σημαντικά τον καθαρισμό και την αλλαγή λεπίδων. Επιπρόσθετα, το κάλυμμα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί ώστε να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σημείο όπου ρυθμίζονται τα ελατήρια της ανάρτησης. Νέο στοιχείο των μοντέλων Pro αποτελούν και τα κεντρικά σημεία λίπανσης στην κεφαλή που κάνουν τη συντήρηση του μηχανήματος απλούστερη και αποτελεσματικότερη ενώ η βελτιωμένη μετάδοση δεν απαιτεί τη χρήση αλυσίδας ασφαλείας για τους άξονες του pto.

Η Pöttinger εφοδίασε επίσης τα Pro με το ενεργό πλαίσιο στήριξης το οποίο, όπως λέει η εταρεία, προσαρμόζεται στις ανωμαλίες του εδάφους, αφού κάθε κίνηση ελέγχει το πλαίσιο και εξασφαλίζει κοπή υψηλής ακρίβειας. Το παραπάνω πλεονέκτημα προσφέρει στα μηχανήματα αρμονία στον τρόπο που δουλεύουν, υπάρχει μειωμένη καταπόνηση, πράγμα που σημαίνει ότι μειώνεται αντίστοιχα η φθορά και διάρκεια ζωής μηχανήματος και ανταλλακτικών, όπως είναι η μπάρα κοπής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία