BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πλήρως αυτοματοποιημένη συλλογή δεματιών εν κινήσει με το Picker της Fliegl

Μαζί με την Brochard, η Fliegl θα παρουσιάσει στην Agritechnica το καινοτόμο τρέιλερ, κατάλληλο για μπάλες ενσιρώματος και αχύρου.

fliegl_1

Βασίλης Σοφός

10
0

Στην περιστρεφόμενη ράβδο ζεύξης βρίσκεται, σύμφωνα με την Fliegl, το μυστικό του νέου τρέιλερ συλλογής δεματιών Picker. Η ράβδος ζεύξης είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι τροχοί κινούνται σε διαφορετική τροχιά με τους τροχούς του τρακτέρ, με την εταιρεία να λέει πως αυτός ο τρόπος ανάρτησης του πικ απ, δηλαδή προς την κατεύθυνση της χορτοδετικής περιορίζει τις περιττές μετακινήσεις εντός του πεδίου.

Όλη η δουλειά γίνεται εν κινήσει και οι μπάλες φορτώνονται με τη βοήθεια ενός περιστρεφόμενου βραχίονα σχήματος L, το πλάτος του οποίου μπορεί να αλλάξει, προσαρμοζόμενο στο μέγεθος των στρογγυλών δεματιών, από 1,2 έως και 1,8 μέτρα. Ένα ελαστικός ιμάντας ασφαλείας μετακινεί έπειτα τα δεμάτια στη γαλαρία του τρέιλερ. Το τελευταίο μπορεί να φιλοξενήσει στο σασί του μέχρι και 8 στρογγυλά δεμάτια. Ύστερα ο περιστρεφόμενος βραχίονας κλείνει και ασφαλίζει το φορτίο. Ο ίδιος ιμάντας κατεβάζει και τις μπάλες στο έδαφος όποτε απαιτείται.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία