Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη μοναδική εμπειρία BMW M Driving Experience βίωσαν οι λάτρεις της μάρκας από την Σπανός ΑΕ

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων η Σπανός ΑΕ έδωσε την ευκαιρία οδήγησης της αγωνιστικών προδιαγραφών BMW M2 Competition σε περιορισμένους λάτρεις της μάρκας.

IGK_9391

Βασίλης Σοφός

123
0

Θέαμα αλλά και εμπειρία οδήγησης με πολύ αδρεναλίνη είχε το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου με την διοργάνωση BMW M Driving Experience από την Σπανός Α.Ε να χαρίζει σε μία εκδήλωση περιορισμένων θέσεων ατέρμονη γνώση αναφορικά με την δυναμική συμπεριφορά των αυτοκινήτων ΒMW Μ στην ειδική πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών.

Με εξειδικευμένο εκπαιδευτή στο διπλανό κάθισμα και συνεργάτες που μύησαν τους συμμετέχοντες στον κόσμο της BMW M., σκοπός του συγκεκριμένου workshop από την Σπανός Α.Ε ήταν να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για τις μοναδικές ικανότητες, τα προγράμματα οδήγησης και τα συστήματα παραμετροποίησης (MDM, DSC, Sport Plus κτλ) που διαθέτουν τα μοντέλα BMW Μ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών συμμετοχής και των αναμνηστικών δώρων που δόθηκαν στους τέσσερις καλύτερους σε χρόνο σύμφωνα με την χρονομέτρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία