BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το πολυχρηστικό της τερματικό ISObus CCI 800 λανσάρει η Kuhn στην έκθεση CropTec

Η οθόνη CCI 800 είναι συμβατή με σύστημα ISObus και συνεργάζεται με το τζόιστικ Α3 για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διαισθητικότητα στην εργασία της λιπασματοδιανομής.

CCI-800-A3_1705_2

Βασίλης Σοφός

69
0

Μία οθόνη για όλες τις λειτουργιες, ευέλικτη και πολυχρηστική λανσάρει η Kuhn τις επόμενες ημέρες στην έκθεση CropTec. Η νέα CCI 800 αποτελεί μια εναλλακτική λύση έναντι του τερματικού CCI 1200, δίνοντας στον χειριστή όσα ακριβώς χρειάζεται από ένα τερματικό γενικής χρήσης. Μέσα από το τερματικό CCI 800 ο χειριστής μπορεί να ελέγξει πολλά μηχανήματα μαζί με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται πολλά τερματικά μέσα στην καμπίνα.

Λειτουργίες όπως έλεγχος τομέα, προσαρμογή του μεταβλητού ρυθμού εφαρμογής και καταγραφή της εργασίας μπορούν να εκτελεστούν από τη νέα οθόνη CCI 800. Σύμφωμα με την Kuhn, η διάταξη του μενού του τερματικού είναι αρκετά ευέλικτη, επιτρέποντας στον χειριστή να κάνει τις απαραίτητες παραμετροποιήσεις ώστε αυτές να ταιριάζουν στις προτιμήσεις του.

Ο χειριστής μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και 254 τμήματα μέσω του ελέγχου τμήματος ή 32 σημεία ελέγχου στον έλεγχο του ποσοστού διανομής και ουσιαστικά οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Δύο σημεία ελέγχου επιτρέπουν την χωριστή μέτρηση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά κατά τη διανομή λιπάσματος με το σύστημα ελέγχου της σταθερής τροχιάς εφαρμογής να δημιουργεί γραμμές με τη βοήθεια του GPS.

Επίσης το νέο τζόιστικ CCI A3 της Kuhn συνδέεται με το τερματικό CCI για να παρέχει έναν διαισθητικό τρόπο ελέγχου. Το τζόιστικ Α3 έχει σαφέστερα και εναλλάξιμα ψηφιακά εικονίδια οθόνης, αλλά και λειτουργία δόνησης, χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια αρκετά εργονομική συσκευή ελέγχου για τον χρήστη. Η Kuhn αποτελεί ιδρυτικό μέλος του οργανισμού CCI-ISObus και οι δύο συσκευές είναι σχεδιασμένες ώστε να λειτουργούν με μηχανήματα για αρόσιμες καλλιέργειες και μηχανήματα χορτονομής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία