BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2020 τα νέα Kubota Μ7003

Τα νέα μοντέλα εφοδιάζονται με κινητήρα Stage V της Kubota, διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις με απόδοση 130, 150 και 170 ίππους.

M7003-Cultivator-Front

Βασίλης Σοφός

7
0

Την καλή φήμη των προκατόχων M7002 αναμένεται να διατηρήσουν τα νέα Kubota M7003, με την έλευσή τους στην Ευρώπη να αναμένεται στις αρχές του 2020. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Σειρά M7003 θα διαθέτει τον τελευταίο κινητήρα Stage V της Kubota, ο οποίος έρχεται σε τρείς εκδόσεις ισχύος με 130, 150 και 170 ίππους στις 1900 σ.α.λ. και σύστημα αύξησης ισχύος από 5-20 ίππους.

Ο νέος κινητήρας περιλαμβάνει φίλτρο DPF και τη τεχνολογία εκλεκτικής κατάλυσης SCR για να μειώσει φυσικά τις εκπομπές του σε ρύπους. Τα διαστήματα καθαρισμού του φίλτρου DPF αυξήθηκαν, με την Kubota να λέει ο καθαρισμός μπορεί να γίνεται μετά από 6000 ώρες και όχι μετά από 3000 ώρες.

Τα νέα μοντέλ θα διατίθενται με δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα τύπου CVT (KVT) και ένα με powershift. Το τελευταίο μάλιστα θα εφοδιάζεται με μία νέα τεχνολογία εν ονόματι Xpress restart μέσω της οποίας ο κύριος συμπλέκτης ελέγχεται απευθείας μέσω του πεντάλ του φρένου. Έτσι ο οδηγός μπορεί να ακινητοποιήσει το τρακτέρ χωρίς να χρησιμοποιήσει το πεντάλ του συμπλέκτη, κάτι που συμβάλλει σίγουρα στην αύξηση της άνεσης και την παραγωγικότητας κατά την εργασία.

Επιπλέον, η νέα Σειρά θα φέρει υδραυλικό τιμόνι με το σύστημα Multi Speed Steering Control που ανιχνεύει την ταχύτητα κίνησης του τρακτέρ στο πεδίο ρυθμίζοντας τις στροφές του τιμονιού αναλόγως. Αναφορικά με τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η Kubota εξόπλισε, τέλος, τα M7003 με τη τεχνολογία TIM, η οποία επιτρέπει στο εκάστοτε παρελκόμενο να ελέγχει αυτόματα τις λειτουργίες του τρακτέρ για καλύτερη αρμονία μεταξύ των δύο εντός του πεδίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία