BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εφάμιλλα σε εμφάνιση και τεχνολογίες με τα Maxxum και Optum τα νέα Case Puma

Εκτός από το φρεσκάρισμα σε εμφάνιση, η εταιρεία θα διαθέτει τα νέα Puma σε δύο μήκη μεταξόνιου.

Case_Puma_2020_3

Βασίλης Σοφός

10
0

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τα ανανεωμένα της μοντέλα και τις νέες της τεχνολογίες βρήκε μεταξύ άλλων η Case στην έκθεση Agritechnica. Ανάμεσα στα νέα ή αναβαθμισμένα είναι και το Case Puma το οποίο η κατασκευάστρια ευθυγράμμισε σε εμφάνιση αλλά και σε εξοπλισμό με τα πιο πρόφατα μοντέλα της γκάμας των τρακτέρ της. Έτσι τα Puma διαθέτουν εμφάνιση παρόμοια με εκείνη των μοντέλων Maxxum και Optum, έρχονται όμως και σε δύο μήκη μεταξόνιου, κοντό και μακρύ.

Στα άλλα χαρακτηριστικά που αναβαθμίστηκαν περιλαμβάνονται: νέα σκαλοπάτια επιβίβασης, περισσότερες θύρες φόρτισης στην καμπίνα, αναβαθμισμένη κολόνα τοποθέτησης συσκευών ελέγχου, σύστημα γρήγορης εκκίνησης του τερματικού AFS 700, ανανεωμένοι αεραγωγοί, προαιρετικά νέα αντλία αέρα, βελτιωμένο ραδιόφωνο και σύστημα hands-free, νέα φωτιστικά led και σκληρότερο υλικό στην οροφή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως βελτιώσεις φέρνει και η γεωμετρία του μπροστινού συνδέσμου, η οποία προσφέρει πιο γραμμική ανύψωση. Γενικά οι εκδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Σειράς Puma παραμένουν ως έχουν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία