BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μερίδιο στην αγορά των τηλεσκοπικών φορτωτών αποκτά η Fendt με το Cargo T955

Η Fendt συνεργάστηκε με την γερμανική Sennebogen και λανσάρει στην Agritechnica τον πρώτο τηλεσκοπικό φορτωτή που διαθέτει όμως και υδραυλικό σύστημα ανύψωσης της καμπίνας.

Fendt_Cargo_T_4-768x907_3

Βασίλης Σοφός

28
0

Τα αποκαλυπτήρια του τηλεσκοπικού φορτωτή της Cargo T955 έκανε η Fendt στην έκθεση Agritechnica Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικό που φέρει το μοντέλο Cargo T955 είναι η υδραυλικά ανυψούμενη καμπίνα που φέρνει τον χειριστή σε ύψος 4,25 μέτρων, στοιχείο που του παρέχει πλήρη ορατότητα σε απαιτητικές εργασίες.

Με την ανύψωση της καμπίνας έστω και 20 με 30 εκατοστά εξασφαλίζεται μια θέα 360 μοιρών, κάτι που έχουμε δει μόνο σε μεγάλους φορτωτές.

Στην αυξημένη ορατότητα συμβάλλει όμως και το γεγονός ότι ο πίνακας οργάνων απουσιάζει από την καμπίνα και έτσι το μπροστινό μέρος είναι «καθαρό». Εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ακόμη και το σύστημα απόσβεσης που διαθέτει η καμπίνα, προσφέροντας την μέγιστη δυνατή άνεση.

Σύμφωνα με την Fendt to Cargo T955 μπορεί να ανυψώσει φορτίο βάρους μέχρι 5,5 τόνων ενώ το μέγιστο ύψος ανύψωσης είναι τα 8,5 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία