Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ντεμπούτο στην Agritechnica για την χορτοδετική McHale V6

Το V6 αποτελεί μοντέλο-διάδοχο των επιτυχημένων χορτοδετικών μεταβλητού θαλάμου 660 της εταιρείας.

mchale_v6750_image_2

Βασίλης Σοφός

86
0

Λαμβάνοντας τα καλά γονίδια της επιτυχημένης από το 2006 χορτοδετικής μεταβλητού θαλάμου 660, η McHale βάζει τώρα στην αγορά την χορτοδετική V6, διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: το μοντέλο 740 (χωρίς τεμαχιστή), το 750 με τα 15 μαχαίρια και το μοντέλο 760 με πλήρως αυτόματες λειτουργίες. Το πικ-απ των V6 αποτελείται από 6 ράβδους περιτύλιξης χωρίς άξονα και αυτόματο σύστημα λίπανσης, το τελευταίο δανεισμένο από τα μοντέλα του σταθερού θαλάμου της εταιρείας.


Ένα από τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση Agritechnica ήταν η χορτοδετική McHale V6 750  με τα 15 μαχαίρια.

Ακόμη, το δίχτυ τεντώνεται υδραυλικά, ώστε να ασκείται η ίδια πίεση ανεξάρτητα αν το μηχάνημα βρίσκεται στην αρχή ή στο τέλος της περιτύλιξης, ενώ ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει το τέντωμα ανάλογα με το είδους του διχτυού που χρησιμοποιείται κάθε φορά.

Η βασική διάταξη στο θάλαμο περιλαμβάνει τρεις ιμάντες αλλά η εταιρεία λέει ότι υπάρχει και η επιλογή ενός ενιαίου ιμάντα με το όφελος να είναι η μειωμένη απώλεια υλικού και οι λιγότερες πιθανοτήτες οι ιμάντες να κινηθούν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία