BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ντεμπούτο στην Agritechnica για την χορτοδετική McHale V6

Το V6 αποτελεί μοντέλο-διάδοχο των επιτυχημένων χορτοδετικών μεταβλητού θαλάμου 660 της εταιρείας.

mchale_v6750_image_2

Βασίλης Σοφός

12
0

Λαμβάνοντας τα καλά γονίδια της επιτυχημένης από το 2006 χορτοδετικής μεταβλητού θαλάμου 660, η McHale βάζει τώρα στην αγορά την χορτοδετική V6, διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: το μοντέλο 740 (χωρίς τεμαχιστή), το 750 με τα 15 μαχαίρια και το μοντέλο 760 με πλήρως αυτόματες λειτουργίες. Το πικ-απ των V6 αποτελείται από 6 ράβδους περιτύλιξης χωρίς άξονα και αυτόματο σύστημα λίπανσης, το τελευταίο δανεισμένο από τα μοντέλα του σταθερού θαλάμου της εταιρείας.


Ένα από τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση Agritechnica ήταν η χορτοδετική McHale V6 750  με τα 15 μαχαίρια.

Ακόμη, το δίχτυ τεντώνεται υδραυλικά, ώστε να ασκείται η ίδια πίεση ανεξάρτητα αν το μηχάνημα βρίσκεται στην αρχή ή στο τέλος της περιτύλιξης, ενώ ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει το τέντωμα ανάλογα με το είδους του διχτυού που χρησιμοποιείται κάθε φορά.

Η βασική διάταξη στο θάλαμο περιλαμβάνει τρεις ιμάντες αλλά η εταιρεία λέει ότι υπάρχει και η επιλογή ενός ενιαίου ιμάντα με το όφελος να είναι η μειωμένη απώλεια υλικού και οι λιγότερες πιθανοτήτες οι ιμάντες να κινηθούν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία