Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μισό εκατομμύριο σπαρτικές έχει πουλήσει η Αmazone από το 1947

Από την πρώτη πλάτους 2 μέτρων σπαρτική D1 του 1947 η εταιρεία έφτασε στο σήμερα με πολλά μοντέλα-ορόσημο κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

13__amazone_cirrus_6003-2cc_2019_2

Βασίλης Σοφός

232
0

Με πολλές καινοτομίες «στο διάβα» της έχει σημαδευτεί η πορεία της Amazone στην ανάπτυξη σπαρτικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 και, όπως αναφέρει η ίδια, έχει πουλήσει μισό εκατομμυριο μηχανήματα σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα.

Η σπαρτική D4 και η δισκοσβάρνα RE το 1966 αποτέλεσαν για την εταιρεία μοντέλα-σταθμός μέχρι το λανσάρισμα της εμπορικά επιτυχημένης D7 το 1972. Η πρώτη πνευματική σπαρτική που προστέθηκε στην γκάμα της Amazone το 1995 διέθετε δεξαμενή σπόρων με περιστροφόμενο καλλιεργητή και συσκευαστή.

Ακολούθησε το μοντέλο σπαρτικής AD-P και πιο πρόσφατα η Centaya που είναι εφοδιασμένη με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μονάδα μέτρησης σπόρων. Τη δεκαετία 2000-2010 πολλά μοντέλα προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, όπως είναι η πνευματική μηχανή Cirrus με πλάτη εργασίας από 3 έως 6 μέτρα.

Ένα ακόμη μοντέλο, η σπαρτική Primera DMC, περιλαμβάνεται στα κορυφαία μηχανήματα που η Amazone παρήγαγε. Το ίδιο και τα μοντέλα Cayena και Condor τα τελευταία δέκα χρόνια, τα οποία διατίθενται σε πλάτη εργασίας έως και 15 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία