BACK TO
TOP
Τεχνολογία

John Deere και Reichhardt φέρνουν το AutoTrac και σε άλλες μάρκες

Με τη Σειρά προϊόντων Green Fit της Reichhardt, οι τεχνολογιές γεωργίας ακριβείας της John Deere μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλαπλές μάρκες γεωργικών μηχανημάτων, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις να είναι διαθέσιμες από το δίκτυο αντιπροσώπων της John Deere.

1803_Reichhardt_GREEN_FIT_Screen

Βασίλης Σοφός

20
0

Την ευκαιρία εφαρμογής του συστήματος αυτόματης καθοδήγησης AutoTrac σε μηχανήματα που δεν διαθέτουν εργοστασιακά την τεχνολογία αυτή δίνει η John Deere μαζί με την εταιρεία Reichhardt GmbH Steuerungstechnik και τη συσκευή Green Fit. Τα προϊόντα Green Fit επιτρέπουν μάλιστα την χρήση του AutoTrac σε διαφορετικές μάρκες μηχανημάτων, την τροποποίηση των οποίων τις αναλαμβάνει το δίκτυο αντιπροσώπων της John Deere.

H Reichhardt είναι ένας από τoυς κορυφαίος προμηθευτές τεχνολογιών αυτοματισμού για τρακρτέρ, αυτοκινούμενα μηχανήματα και γεωργικό εξοπλισμό, συνεργαζόμενη από το 2008 με την John Deere. «Η John Deere είναι ο κορυφαίος πάροχος συστημάτων καθοδήγησης σήμερα και έχει έντονη επιθυμία να κάνει αυτή την τεχνολογία διαθέσιμη σε περισσότερους αγρότες και εργολάβους, ακόμη και σε μηχανές άλλων κατασκευαστών».  Η Reichhardt έχει περισσότερα από 35 χρόνια γνώσης και εμπειρίας σε συστήματα οχημάτων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε επεκτείνοντας το φάσμα εφαρμογής των συστημάτων αυτών σε περισσότετα μηχανήματα», λέει ο Denny Docherty, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της John Deere.

«Στόχος μας ήταν πάντα να προσφέρουμε στους αγρότες καινοτόμες λύσεις για όλες τις μάρκες μηχανημάτων. Με το Green Fit φέρνουμε την εμπειρία μας τόσο στην ανάπτυξη προϊόντων όσο και στο χωράφι. Έχουμε ήδη αναπτύξει ενδιαφέροντα πρότζεκτς με την John Deere τα τελευταία 10 χρόνια, οπότε τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε για να δώσουμε ακόμη περισσότερα οφέλη στον πελάτη», λέει ο Andreas Reichhardt, Διευθύνων Σύμβουλος της Reichhardt GmbH Steuerungstechnik.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία