Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγαλύτερο και αναδιπλούμενο σκαλιστήρι στη Σειρά Terrablade της Claydon

To προσιτό παρελκόμενο της Claydon έχει πλάτος 8,15 μ., αλλά όταν διπλώνει το πλάτος διαμορφώνεται στα 2,78 μέτρα και το ύψος στα 3,73 μέτρα.

claydon-elargit-sa-gamme-de-bineuses-frontales-terrablade

Βασίλης Σοφός

508
0

Επίσημη παρουσίαση στην έκθεση Agritechnica έκανε το μεγαλύτερο σκαλιστήρι της Σειράς Terrablade της Claydon και συνεχίζει την «περιοδεία» του στην επερχόμενη έκθεση Lamma 2020 (7 και 8 Ιανουαρίου). Σύμφωνα με την εταιρεία, τo πλάτους 8 μέτρων μοντέλο αποτελεί προσιτή λύση για τη μηχανική καταπολέμηση των ζιζανίων.

Οι κυματιστοί ράβδοι τις οποίες ενσωματώνει το μηχάνημα είναι διατεταγμένες με 30 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους. Διαθέτει μάλιστα 26 μαχαίρια και μπορεί να συνδεθεί σε τρακτέρ (από 80 ίππους και άνω) που είναι εξοπλισμένα με τον σύδεσμο Cat 2.Με βάρος 720 κιλά, το μεγάλο Terrablade έχει μέγιστο πλάτος 8,15 μ., αλλά όταν διπλώνει το πλάτος διαμορφώνεται στα 2,78 μέτρα και το ύψος στα 3,73 μέτρα.

Η ταχύτητα εργασίας του μηχανήματος είναι τα 6 χλμ./ώρα και, όπως αναφέρει η Claydon, μπορούν να καλυφθούν 4 εκτάρια σε μία ώρα, χάρη στο πλάτος των 8 μέτρων του μεγάλου Terrablade. Τέλος, στην γκάμα θα είναι διαθέσιμα και άλλα 5 μοντέλα με επιλογές πλάτους τα 3, 4, 4.8 και 6 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία