Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Oι λύσεις της Michelin για βιώσιμες καλλιέργειες

Η Michelin, προσφέρει διαχρονικά καινοτόμες λύσεις για τις καλλιέργειες, μέσα από τους συνεργάτες της.

fiches_2

227
0

Το ελαστικό παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη γεωργική δραστηριότητα, καθώς αποτελεί το μόνο σταθερό σημείο επαφής μεταξύ του μηχανήματος και του εδάφους. Από τα ελαστικά απαιτείται να μεταφέρουν ένα συγκεκριμένο φορτίο σε μια ορισμένη ταχύτητα με μεγάλη έλξη, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να προσφέρουν άνεση και να σέβονται το χωράφι. Παρόλα αυτά, οι αγρότες ζητούν και άλλες επιδόσεις από τα ελαστικά τους, όπως αντοχή στη φθορά, οικονομία καυσίμων, σταθερότητα, να είναι επισκευάσιμα, αλλά και να απορροφούν τις ανωμαλίες της επιφάνειας.

Η Michelin υποστηρίζει όλους τους αγρότες, από τους μικρότερους παραγωγούς μέχρι τους αγροτικούς επιχειρηματίες, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών για όλους τους τύπους των μηχανημάτων (τρακτέρ, μηχανές συγκομιδής, ψεκαστήρες, τρέιλερ κλπ) σε όλον τον κόσμο. Οι τρεις μάρκες των αγροτικών ελαστικών του Ομίλου Michelin, τα MICHELIN, τα KLEBER και τα TAURUS, μετρούν σχεδόν 400 τύπους και διαστάσεις. Συγκεκριμένα, η Σειρά 70 είναι η ενδεδειγμένη λύση για την αντικατάστση της standard Σειράς, προκειμενου το αγροτικό μηχάνημα να εχει βλετιστες επιδοσεις χρησιμοποιώντας την ίδια ζάντα. Όταν επιλέγουν το κατάλληλο ελαστικό, οι επαγγελματίες χρειάζονται προϊόντα με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Tέτοιες ακριβώς επιδόσεις προσφέρουν τα ελαστικά του Ομίλου Michelin, όπως το MICHELIN OMNIBIB, που διασφαλίζει υψηλή προσαρμοστικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Με φαρδιά πτερύγια, εύκαμπτο και ανθεκτικό σκελετό αλλά και φαρδύ, επίπεδο πέλμα, προσφέρει έως και 14% μεγαλύτερη ικανότητα φορτίου. 

Με το KLEBER FITKER, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι απολαμβάνουν μεγάλη οδηγική άνεση και μεγάλη ικανότητα φορτίου, καθώς μπορεί να μεταφέρει επιπλέον μέχρι και 470kg στον εμπρός άξονα, σε σχέση με ένα τυπικό ελαστικό.

Επιπλέον, το TAURUS POINT 70, με το φαρδύ πέλμα που διαθέτει, προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα στους αγρότες ενώ ο βαρέως τύπου σχεδιασμός του είναι ιδανικός για γεωργικές εργασίες.

Όλες οι καινοτομίες του Ομίλου Michelin αναπτύχθηκαν σε άμεση συνεργασία με τους αγρότες και τους κατασκευαστές μηχανημάτων, κατανοώντας διαρκώς τις ανάγκες τους και τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Σκοπός των λύσεων της Michelin είναι να συμβάλλουν στη βιώσιμη αγροτική δραστηριότητα, με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

 


Σχετικά με τη Michelin στην Ελλάδα:

Από το 1957, με δυναμική παρουσία στην αγορά, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Υποστηρίζοντας περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, λειτουργεί με υπευθυνότητα και εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στη χώρα και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά (www.michelin.gr).     

Σχετικά με τον Όμιλο Michelin:

Με αποστολή να προωθεί διαρκώς τη βιώσιμη κινητικότητα ανθρώπων και αγαθών, η Michelin σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ελαστικά για κάθε όχημα. Διαθέτει μία σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών, όπως συστήματα διαχείρισης στόλων και εργαλεία που ενισχύουν την κινητικότητα. Παράλληλα, δημοσιεύσει κάθε χρόνο μία σειρά από ταξιδιωτικούς οδηγούς, με επιλογές ξενοδοχείων και εστιατορίων, οδικούς χάρτες και Άτλαντες. Με έδρα το Clermont-Ferrand της Γαλλίας, ο Όμιλος της Michelin έχει παρουσία σε 170 χώρες και περισσότερους από 114.000 εργαζομένους, ενώ διαθέτει 68 μονάδες παραγωγής σε 17 χώρες και Τεχνολογικά Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία. (www.michelin.com).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία