Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον «ειδικό» στα ερπυστριοφόρα συστήματα ATI εξαγόρασε ο Όμιλος CNH

Στις μπράντες Case και New Holland προστίθενται τώρα νέα ερπυστριοφόρα μοντέλα με την τεχνογνωσία ενός από τους παγκόσμιους ηγέτες στην κατασκευή τέτοιων συστημάτων.

CNH_NewHollandTractorwithTracks_5dc17b6d6a54c

Βασίλης Σοφός

522
0

Πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για το σύστημα πρόσφυσης και πλεύσης σε τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικές θα δίνουν στο εξής οι εταιρείες Case και New Holland, μετά την εξαγορά της ATI, μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες ερπυστριοφόρων συστημάτων, από τον Όμιλο CNH. Case και New Holland αναπτύσσουν ήδη τα νέα τους μοντέλα, εργοστασιακά εφοδιασμένα με ερπύστριες της ATI, η οποία σε συνεργασία με τις παραπάνω μπράντες προσαρμόζει «γάντι» τα συστήματά της επάνω στα αντίστοιχα μηχανήματα.

Αξίζει να τονιστεί εδώ πως η τάση των εταιρειών να διαθέτουν στην αγορά γεωργικά μηχανήματα εφοδιασμένα με ερπύστριες μπροστά/πίσω ή μόνο πίσω επικρατεί τα τελευταία χρόνια, μιας και η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα, εξαιρετική πρόσφυση σε ανώμαλα εδάφη και μειωμένη συμπύκνωση του εδάφους.

Η συγκεκριμένη εξαγορά, εκτός από την παραχώρηση της τεχνολογίας της ATI Track Systems στον Όμιλο CNH περιλαμβάνει και την απόκτηση του εργοστασίου της εταιρείας που εδρεύει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Μάλιστα ο Όμιλος CNH έχει σημαντικό «παρελθόν» συνεργασίας με την ATI Track Systems από το 2012, όταν οι ερπύστριες της τελευταίας τοποθετήθηκαν στη Σειρά Τ9 των τρακτέρ New Holland.

«Η εξαγορά της ATI Track Systems αποτελεί μέρος του στρατηγικού προγράμματος εξαγοράς της CNH Industrial για την προώθηση της ενοποίησης στον γεωργικό τομέα. Αυτή η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου CNH θα προσφέρει κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο, και θα ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική θέση της CNH Industrial», δήλωσε ο Hubertus Mühlhäuser, Διευθύνων Σύμβουλος της CNH Industrial.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία