BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον εξάμετρο αναρτώμενο καλλιεργητή NZ βάζει τώρα στην γκάμα της η Väderstad

Η εξαιρετική προσαρμογή σε ανώμαλα εδάφη, το ανθεκτικότερο σασί και ο ευέλικτος τρόπος σύνδεσης είναι τα νέα χαρακτηριστικά του εξάμετρου παρελκόμενου που μπαίνει στην παραγωγή το 2020.

Vaderstad_mounted_500__1_

17
0

Την εξάμετρη εκδοχή του αναρτώμενου καλλιεργητή NZ προσθέτει στην γκάμα της η εταιρεία Väderstad, η οποία ανέπτυξε ένα νέο ενισχυμένο πλαίσιο που προσφέρει παρόμοια πλεονεκτήματα με εκείνο της συρόμενης έκδοσης.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το νέο μοντέλο προσφέρει ακόμη καλύτερη ακολουθία των ανωμαλιών του εδάφους και η σύνδεσή του στο τρακτέρ δίνει απόλυτη ευελιξία καθώς και ευκολία χρήσης, αφού για το κλείδωμα του συνδέσμου δεν χρειάζονται εργαλεία.

Ο σύνδεσμος μπορεί εύκολα να ξεκλειδωθεί σε πλωτή θέση και να κινηθεί ανεξάρτητα από το τρακτέρ, προσφέροντας με αυτό το τρόπο εξαιρετική προσαρμογή στο κάθε έδαφος. Τέλος, στα νέα μοντέλα NZ Mounted 500-600 τα δόντια είναι τοποθετημένα σε τέσσερις άξονες με διάκενο 9 εκατοστών, τα οποία επιτρέπουν τελικά στο μηχάνημα να αφήνει μια ιδανική σποροκλίνη σε σταθερό βάθος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία