BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επαναπροσδιορίζουν την κατηγορία των utility τα Same Explorer 110

Η Same βρέθηκε στη διεθνή έκθεση Agritechnica παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων το utility Explorer 110 και το Dorado Classic 90.4.

timthumb__2_

Βασίλης Σοφός

55
0

H Same παρουσίασε στην Agritechnica τα δύο μεγαλύτερα τρακρέρ της στην κατηγορία utility. Πρόκειται για το Explorer 110 το οποίο τροφοδοτειται από ένα κινητήρα FARMotion που επιτυγχάνει συμμόρφωση με τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων της φάσης ΙΙΙ B απλώς με έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC, χωρίς την ανάγκη συντήρησης, χωρίς πρόσθετα.


To Explorer 110 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα FARMotion, ο οποίος τηρεί τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων της φάσης III B με ένα καταλυτικό DOC.

Το νέο μοντέλο διαθέτει ισχυρό υδραυλικό σύστημα με πρωτεύουσα αντλία με έξοδο έως και 90 λίτρα/λεπτό για την έλξη και τους πίσω διανομείς, καθώς και μια δευτερεύουσα αντλία για το υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης.

Το δεύτερο τρακτέρ είναι το πολλαπλών χρήσεων SAME Dorado Classic 90.4, ένα τρακτέρ που είναι γνωστό για την εξαιρετική ευελιξία τους, το οποίο διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο σχέδιο σύμφωνα με το στυλ της ευρύτερης οικογένειας Dorado. Η ολοκλήρωση του του πακέτου προγματοποιείται από μία επιλογή αξιόπιστων κινητήρων FARMotion Stage III Β και εργονομικά σχεδιασμένη καμπίνα με δομή 4 θέσεων για ανεμπόδιστη ορατότητα.

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η πέδηση σε 4 τροχούς δίνουν ασφάλεια ακόμη και ακόμη και όταν ο χειριστής εργάζεται σε απότομες κλίσεις. Με ένα ισχυρό υδραυλικό σύστημα διπλής αντλίας, με 4 ή 6 αναμονές μηχανικά ελεγχόμενες στους πίσω διανομείς και έναν οπίσθιο σύνδεσμο απόδοσης 2.650 κιλών (ή προαιρετικά μέχρι 3600 κιλών), το τρακτέρ Dorado δεν είναι μόνο ιδανικά για γενικές χρήσεις όταν εργάζονται σε περιορισμένους χώρους αλλά και ικανά μηχανήματα που μπορούν να αναλάβουν βαρύτερες εφαρμογές πεδίου.

Γενικότερα στην έκθεση, από την Same παρουσιάστηκαν τα τρακτέρ: Frutteto 115S CVT ActiveSteer, Frutteto 105 CVT ActiveDrive, Explorer 110 GS, Dorado 90.4 GS, Frutteto 100 CVT ActiveSteer, Dorado 90.4 Classic.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.samedeutz-fahr.gr, όπως και στο δίκτυο των επίσημων συναργατών Same/Deutz-Fahr ανά την Ελλάδα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία