BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στα Vario 314 και 700 το νέο κόκπιτ Varioterminal της Fendt

Η εταιρεία ανανεώνει το ψηφιακό περιβάλλον μέσα στην καμπίνα των μοντέλων 700 Vario και 314 Vario, δοκιμάζοντας το νέο Varioterminal control, το οποίο και παρουσίασε στην έκθεση Lamma 2020.

Fendt700TerminalDSC_5201_Main

Βασίλης Σοφός

148
0

Μια νέα εμπειρία χρήσης του ελέγχου του τρακτέρ φέρνει στα μοντέλα 700 Vario και 314 Vario η Fendt η οποία δοκιμάζει αυτή την περίοδο το ανανεωμένο κέντρο ελέγχου της καμπίνας που θα φέρουν τα συγκεκριμένα τρακτέρ.

Στη έκθεση Lamma 2020 η εταιρεία άφησε τους επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από το νέο Varioterminal control, το οποίο έρχεται πήρως εξοπλισμένο με τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά που έχει αναπτύξει πρόσφατα η γερμανική φίρμα.

Το Varioterminal control, που θα φορεθεί αρχικά στη Σειρά 700 Vario και 314 Vario, αποτελείται από ένα ψηφιακό ταμπλό, μία κεντρική οθόνη 12 ιντσών και μια πρόσθετη αποσπώμενη οθόνη τοποθετημένη στην οροφή της καμπίνας.

Ένα νέο τζόιστικ σε αίσθηση και λειτουργίες μπορεί τώρα να λάβει ακόμη περισσότερες εξατομικεύσεις εντολών, αφού δύναται να λάβει ρόλο διαχειριστή του υδραυλικού συστήματος ή να λειτουργήσει ως μοχλός για τον έλεγχο του φορτωτή. Το κυρίως χειριστήριο έχει τη γνωστή διάταξη, διαθέτει όμως και ένα πλήκτρο αποκλειστικά για την λειτουργία autosteer.

Η οθόνη στην οροφή της καμπίνας χρησιμεύει για την εύκολη προβολή των λειτουργιών του παρελκόμενου την ώρα που ο χειριστής παρακολουθεί τις λειτουργίες τους τρακτέρ. Τέλος, η διάταξη του μενού μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του χειριστή, ο οποίος μάλιστα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει για δική του διευκόλυνση και τις συντομευμένες εντολές της οθόνης αφής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία