BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με σύστημα υποβοήθησης Quicksteer και 150 ίππους το M7153 της Kubota

Η επιστροφή της Kubota στην έκθεση Lamma 2020 έφερε μεταξύ άλλων το πρωτότυπο τρακτέρ M7153, που αποτελεί ένα από τα πρώτα δέιγματα γραφής για τη νέα Σειρά M7003 της εταιρείας.

KubotaM7153TractorDSC_5217_Main

Βασίλης Σοφός

114
0

Αρκετή δουλειά μέσα - έξω έχει κάνει η Kubota στα νέα μοντέλα τρακτέρ της Σειράς M7003, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται τώρα και το νέο M7153, πρωτότυπο του οποίου βρέθηκε στην έκθεση Lamma 2020 που έλαβε χώρα στην Αγγλία.

Το M7153 συνδυάζει ισχύ και τεχνολογία, αφού αποδίδει 150 ίππους από έναν σύγχρονο Stage V κινητήρα, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα μείωσης των εκπομπών ρύπων. Τα μηχανικά μέρη του κινητήρα μάλιστα, αλλά και το σύστημα επεξεργασίας των καυσαερίων, είναι έτσι κρυμμένα που να μην ενοχλούν την ορατότητα του χειριστή.

Επιπρόσθετα, η Σειρά Μ7003 φέρνει και το σύστημα διαχείρισης του παρελκόμενου όπως και το σύστημα διαχείρισης της διεύθυνσης «Quicksteer», με το οποίο ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τρόπους συμπεριφοράς του τρακτέρ κατά την εργασία με φορτωτή ή σε σημεία κοντά στο κεφαλάρι.

Όλες οι λειτουργίες του τρακτέρ ελέγχονται μέσω μια οθόνης μέσα στην καμπίνα. Στο ίδιο τερματικό όμως προβάλλεται και ό,τι έχει να κάνει με το υδραυλικό σύστημα, με λειτουργίες γεωργίας ακριβείας, με το PTO και πολλά άλλα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία