BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο αντικαταστάτης του Krone 1400 Plus στην έκθεση Lamma 2020

Η εταιρεία έφερε στην έκθεση Lamma 2020 τη νέα τεσσάρων ροτόρων τσουγκράνα TC1370, η οποία διαθέτει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά έναντι του προκατόχου 1400 Plus.

krone_rake

Βασίλης Σοφός

15
0

Πιο πλατιά και με υδραυλική ανάρτηση έρχεται η νέα τσουγκράνα TC1370 της Krone, η οποία διαθέτει τέσσερις ρότορες. Το νέο μηχάνημα της εταιρείας διαθέτει πλάτος εργασίας 13,7 μέτρα παρόλο που η κωδική του ονομασία προδίδει πως τοποθετείται χαμηλότερα στην γκάμα σε σχέση με τον προκάτοχο 1400 Plus.

Τα σημεία στα οποία έδωσε βάρος η Krone είναι η υδραυλική ανάρτηση και σύμφωνα με την εταιρεία σε κάθε ρότορα εφαρμόζεται η ίδια πίεση όταν το πλάτος εργασίας αλλάζει, σε αντίθεση με τη μηχανική διαμόρφωση που διαθέτει το μοντέλο 1400 Plus. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το ενσωματωμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών Soft Down που χαμηλώνει απαλά τους ρότορες (JetEffect).

Το ύψος ανύψωσης στο κεφαλάρι ρυθμίζεται απευθείας από την καμπίνα του τρακτέρ. 

Σύμφωνα με την Krone, oι χειριστές μπορούν τώρα να ρυθμίσουν το ύψος του ρότορα από το τερματικό εντός της καμπίνας, είτε για κάθε ρότορα χωριστά είτε για όλους τους ρότορες, αφού πρώτα ορίσουν έναν από από τους τέσσερις ως κύριο ρότορα.

Τέλος, η κατασκευάστρια μάς λέει ότι μέσα από το τερματικό είναι δυνατή η ανάκτηση εν κινήσει ενός από τα δύο προγραμματιζόμενα ύψη για την προσαρμογή σε ποικίλες συνθήκες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία