BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την επιτάχυνση της ξήρανσης χωρίς την ανάγκη ξηραντήρα πετυχαίνει η Pöttinger

Το νέο σύστημα Cross Flow της εταιρείας περιστρέφει το κομμένο υλικό καθώς αυτό περνάει από το μπροστινής τοποθέτησης χορτοκοπτικό, επιταγχύνοντας έτσι τη διαδικασία της ξήρανσης.

4__novacat_302_cf_steyr_luftaufnahme-26_hq

Βασίλης Σοφός

18
0

Τον τέλειο συνδυασμό βρίσκει η Pöttinger για να περιποιηθεί το χορτάρι όσο καλύτερα γίνεται, την περίοδο που αυτό πρέπει να κοπεί, να συλλεχθεί και να στεγνώσει άμεσα. Η εταιρεία βάζει τώρα στην γκάμα της ένα το Cross Flow, ένα αναδευτήρα οπίσθιας τοποθέτησης που συνδυάζεται προς το παρόν με το μπροστινό χορτοκοπτικό των 3 μέτρων Novacat 302.

Διαθέσιμο ήδη ως συνδυασμός με το χορτοκοπτικό Novacat A10 και το πίσω χορτοκοπτικό Novacat 352 (3.5 μέτρα), το Cross Flow μπορεί να περιστρέφει το υλικό μετά την κοπή, καθώς υποστηρίζεται από τρακτέρ που έχουν ιπποδύναμη περίπου 100 ίππους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα οφέλη του νέου συστήματος είναι η κοπή και η συγχώνευση του υλικού χωρίς την ανάγκη ξηραντήρα. Γενικά όλα τα μοντέλα Cross Flow της γκάμας θα δεχτούν ανανεώσεις για την επόμενη σεζόν και αυτές περιλαμβάνουν υδραυλικό άνοιγμα του πίσω πτερυγίου μέσω τερματικού στην καμπίνα, χαρακτηριστικό που προσφέρει σίγουρα άνεση αλλά και γρηγορότερο στέγνωμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία