BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Amazone mySeeder App: Καλιμπράρισμα των σπαρτικών από την οθόνη του κινητού

Ο έλεγχος της σπαρτικής περνάει τώρα από την οθόνη της καμπίνας στην οθόνη του κινητού και στην εφαρμογή mySeeder, με την Amazone να απογειώνει την άνεση που προσφέρει στο εξής στον χειριστή πολλών από τα μοντέλα σπαρτικών της εταιρείας.

Cirrus6003-2CC-MTD-d0-kw-P7118674-d1-190821_2

Βασίλης Σοφός

14
0

Η Amazone έχει σχεδόν αυτοματοποιήσει τις ρυθμίσεις των μηχανημάτων της, τα οποία ελέγχονται από το 2015 μέσω του τερματικού TwinTerminal.

Το επόμενο στάδιο στο οποίο περνάει τώρα η εταιρεία είναι ο έλεγχος της σπαρτικής μέσω εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Καλιμπράρισμα, έλεγχος της μονάδας μέτρησης και σάκος βαθμονόμησης γίνονται τώρα αυτόματα μέσω της εφαρμογής mySeeder που έχει στα χέρια του ο χειριστής των σπαρτικών.

Ο συνδυασμός Amazone Cirrus, AD-P, Primera, DMC, Citan και Condor καθώς και οι σπαρτικές Precea, Centaya και Cataya μπορούν να βαθμονομηθούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mySeeder. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να εγγραφεί μέσω του app mySeeder που είναι εγκατεστημένο στο κινητό του και να συνδεθεί με τη σπαρτική μέσω Bluetooth.

Στη συνέχεια, το τερματικό ISOBUS μεταφέρει τις λειτουργίες στην εφαρμογή. Παράμετροι όπως ο ρυθμός σποράς, η περιοχή βαθμονόμησης και η ταχύτητα οδήγησης μπορούν να εισαχθούν και ελεγχθούν απευθείας μέσω της εφαρμογής mySeeder.

Έτσι ο σάκος βαθμονόμησης ή ο δίσκος βαθμονόμησης μπορoούν να τοποθετηθούν και το μηχάνημα να βαθμονομεί με τη βοήθεια του smartphone.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία