BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τις νέες καμπίνες Visiospace βάζει στους μίκτες της η Kuhn

Με την ζήτηση για αυτοκινούμενα που φορτώνουν, αναμειγνύουν και ταΐζουν να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, η Kuhn θέλησε να δώσει στους χειριστές αυτών των μηχανημάτων της μία άνεση ανώτερου επιπέδου, τοποθετώντας τη νέας γενιάς καμπίνα Visiospace.

share_VISIOSPACE

Βασίλης Σοφός

16
0

Υψηλότερη παραγωγικότητα, καλύτερη ορατότητα και περισσότερη άνεση υπόσχεται η Kuhn ότι προσφέρουν οι νέες καμπίνες Visiospace που έρχονται τώρα στους αυτοκινούμενους μίκτες της SPV και SPW. Όπως είναι φυσικό, τα αυτοκινούμενα μίξερ χρησιμοποιούνται εντός των στάβλων, εκεί όπου οι οδηγοί πρέπει να ελίσσονται σε στενούς χώρους.

Η καμπίνα Visiospace προσφέρει μεγαλύτερες γυάλινες επιφάνεια και κατ' επέκταση καλύτερο οπτικό πεδίο, με την εταιρεία να λέει ότι είναι και 20% μεγαλύτερο από την πρώτη γενιά καμπίνας. Έτσι ο οδηγός έχει πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Επιπρόσθετα, η νέα καμπίνα δεν έχει απολύτως κανένα οπτικό εμπόδιο από κάτω, επιτρέποντας στον οδηγό να αξιοποιεί όλη την ισχύ της κεφαλής μίξης στο κάτω μέρος του σφιγκτήρα και η φόρτωση των δεματιών να γίνεται πιο γρήγορα.

Η σίτιση πραγματοποιείται στην αρχή ή στο τέλος της ημέρας, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τη δυσκολία αλλά και την κούραση. Σύμφωνα με την Kuhn, ο αερισμός και η θέρμανση εντός της καμπίνας αυξήθηκαν κατά 50% και 30% αντίστοιχα σε σχέση με την πρώτη γενιά καμπινών.

Ωστόσο το εσωτερικό της νέας Visiospace έχει τις ίδιες γενναιόδωρες διαστάσεις της πρώτης γενιάς, με την ευρυχωρία και την πρόσβαση σε αυτήν να αποτελούν μεγάλου ατού. Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των τύπων χρηστών, η Kuhn διαθέτει την καμπίνα Visiospace σε 3 εκδόσεις: την Visiospace Standard, τη Visiospace Edition και τη Visiospace Attractive.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία