BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγάλες επενδύσεις και 10 νέες Σειρές τρακτέρ Massey Ferguson έρχονται από τον Όμιλο AGCO

Ό Όμιλος AGCO επενδύει 40 εκατομμύρια ευρώ για την περαιτέρω επέκταση της εγκατάστασής του στο Beauvais και αυξάνει τον όγκο παραγωγής των Massey Ferguson σε 18.000 το χρόνο.

B-DV2H2IIAEbCkO

Βασίλης Σοφός

31
0

Ο Όμιλος AGCO φαίνεται ότι τήρησε τη δέσμευσή του σχετικά με τα σχέδια που είχε ανακοινώσει, τα οποία περιλάμβαναν την εξαγορά του γειτονικού χώρου δίπλα στο εργοστάσιο στο Beauvais επιφάνειας 15,7 στρεμμάτων.

Μετά από την δυνατή ανακαίνιση, το ακόμη μεγαλύτερο κάμπους στο Beauvais θα επιτρέψει στην εταιρεία να προβεί στην επέκταση της γκάμας τρακτέρ της. Δεδομένων των 18 νέων Σειρών τρακτέρ που δρομολογήθηκαν από το 2015, προγραμματίζονται τώρα άλλες 10 να έρθουν μέχρι το 2023, με τη γραμμή παραγωγής συνολικής έκτασης 54 στρεμμάτων να απασχολεί έως και 2.500 άτομα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Όμιλος, η πρόσθετη έκταση, η οποία περιλαμβάνει κτίρια 4,5 στρεμμάτων, όχι μόνο θα επιτρέψει στην Massey Ferguson να είναι πιο αποδοτική, αλλά θα της παρέχει ένα νέο χώρο ειδικής προσαρμογής των τρακτέρ.

Μεταξύ των υπερσύγχρονων χώρων του νέου τμήματος θα υπάρχει μάλιστα και ένα πρωτότυπο τμήμαα 3D εκτύπωσης για την κατασκευή μικρών σειρών, σύνθετων και εξατομικευμένων εξαρτημάτων παραγωγής. Η δραστηριότητα αυτή θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα για τα πλαστικά μέρη και, για τα μεταλλικά μέρη, το 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία