BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με τα βραβεία ASABE για δύο από τα πιο σύγχρονα μηχανήματά της τιμήθηκε η John Deere

Κάθε χρόνο, ο Αμερικανικός Οργανισμός Μηχανικών του γεωργικού και βιολογικού τομέα (ASABE) αναγνωρίζει τα 50 πιο καινοτόμα προϊόντα στη βιομηχανία των τροφίμων και της γεωργίας με τα βραβεία AE50, τα οποία απονέμονται από διεθνείς εμπειρογνώμονες μηχανικούς.

42b760579d906c4ee0ca5f499b224702

Βασίλης Σοφός

49
0

Αυτή τη φορά, οι εμπειρογώμονες μηχανικοί που συμμετέχουν στην αμερικανική βράβευση ASABE και ξεχωρίζουν 50 από τα πιο καινοτόμα προϊόντα του αγροτικού κλάδου τίμησαν ξανά την John Deere τόσο για το σύστημα υγρής κοπριάς LS475 Liquid System όσο και για την σπαρτική N500C Series Air Drill.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανικός Οργανισμός Μηχανικών του γεωργικού και βιολογικού κλάδου αναγνώρισε μεταξύ άλλων το σύστημα υγρής κοπριάς για την υψηλή χωρητικότητά του, την ευελιξία του και τη δυνατότητα κάλυψη μεγάλου αριθμού στρεμμάτων, χωρίς προβλήματα από συμπύκνωση και διαταραχή του εδάφους.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην σπαρτική της John Deere της Σειράς N500C που προσφέρει στον χειριστή εύκολη πρόσβαση στη μονάδα μέτρησης, διαθέτει τις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες στην ακρίβεια σποράς και στον έλεγχο του μηχανήματος.

Μερικές από τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει τώρα η συγκεκριμένη γκάμα των σπαρτικών είναι το σύστημα ActiveCal που επιτρέπει το αυτόματο καλιμπράρισμα εν κινήσει και μέσα από την καμπίνα και το RelativeFlow για την παρακολούθηση της ροής των σπόρων από σειρά σε σειρά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία