Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον έλεγχο του τρακτέρ μέσω του συστήματος διαχείρισης TIM αναλαμβάνουν πλέον οι χορτοδετικές της Krone

Σύμφωνα με την Krone, οι χορτοδετικές των Σειρών Fortima, Comprima και VariPack είναι οι πρώτες που παίρνουν την πιστοποίηση από τον AEF ( Οργανισμός για την Ψηφιακή Γεωργία) που δίνει την απόλυτη ελευθερία στο σύστημα διαχείρισης TIM να ελέγχει τρακτέρ και παρελκόμενο ως μία ενιαία μονάδα.

72462383_508427109706809_1648525767699679615_n_2

Βασίλης Σοφός

166
0

Το πράσινο φως στην διαχείριση του τρακτέρ μέσω των χορτοδετικών Fortima, Comprima και VariPack της Krone δίνει ο οργανισμός AEF, ο οποίος εγκρίνει τα μηχανήματα της εταιρείας επιτρέποντάς τους να ενταχθούν στο ενιαίο σύστημα διαχείρισης παρελκόμενων (TIM).

Η πιστοποίηση αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση ότι οι χορτοδετικές της Krone είναι σε θέση να ελέγχουν το τρακτέρ και έτσι τα δύο μαζί να αποτελούν μία ενιαία μονάδα λειτουργίας. Σύμφωνα με την Krone, αυτό απογειώνει την παραγωγικότητα και την ευκολία χρήσης των μηχανημάτων εντός του χώρου εργασίας.


Η Krone λέει πως είναι η πρώτη κατασκευάστρια χορτοδετικών που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση για την άμεση επικοινωνία τρακτέρ-χορτοδετικής.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την εργασία, μόλις γεμίσει ο θάλαμος της χορτοδετικής το τρακτέρ σταματάει αυτόματα από το σύστημα TIM. Όλες οι ακόλουθες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης της μεμβράνης τυλίγματος, του περιτυλίγματος, του ανοίγματος/κλεισίματος της πίσω πόρτας και της εκφόρτωσης των δεματιών ελέγχονται εκτελούνται από το σύστημα. Με το τρακτέρ και το παρελκόμενο να επικοινωνούν μεταξύ τους, η χορτοδετική είναι λειτουργεί τώρα σαν αυτοκινούμενο μηχάνημα.

Σημειωτέον πως βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων χορτοδετικών είναι η χωρίς περιορισμούς διασύνδεση με όλες τις μάρκες τρακτέρ που έχουν φυσικά πιστοποιητικό TIM από τον συγκεκριμένο οργανισμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία