BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Απο Βραζιλία, Δανία, Ισραήλ και Η.Π.Α οι νέες Startup του φετινού πρoγράμματος της John Deere

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τέσσερις νεοφυείς επιχειρήσεις θα δώσουν τα φόντα τους στις καινοτομίες που αναπτύσσει η John Deere, θα δοκικμάσουν τις νέες τεχνολογίες με πελάτες και αντιπροσώπους και θα προσθέσουν αξία στην μπράντα. Φυσικά μιλάμε για το πρόγραμμα John Deere Startup Collaborator.

John-Deere-Future-Technology-Zone-at-Agritechnica-2019-copy

Βασίλης Σοφός

19
0

Την απόλυτη ευελιξία στην John Deere θα δώσουν οι νέες startup που εντάσσονται στους κόλπους της εταιρείας για να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν από κοινού τις τεχνολογίες στον αγροτικό κλάδο που ετοιμάζονται για το μέλλον.

Πέρυσι μέσω του προγράμματος της John Deere «Startup Collaborator», αρκετές ήταν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που συνεργάστηκαν με την φίρμα, με το 2020 να φέρνει άλλες τέσσερις εταιρείες στο προσκήνιο.

Οι τέσσερις νεοφυείς εταιρείες που εντάσσονται στο πρόγραμμα

-DataFarm - Μια εταιρεία από τη Βραζιλία που κατασκευάζει ψηφιακά εργαλεία για να προτείνει γεωργικές πρακτικές 

-FaunaPhotonics - Δανέζικη επιχείρηση που αναπύσσει τεχνολογίες για την ανίχνευση παρασίτων σε πραγματικό χρόνο

-Fieldin - Ισραηλινή εταιρεία που εργάζεται σε εργαλεία διαχείρισης δεδομένων για ειδικές καλλιέργειες.

-EarthSense - Μια εταιρία από την Champaign του Ιλινόις, που δημιουργεί νέες μεθόδους ανίχνευσης για τη βελτίωση της συλλογής δεδομένων στο πεδίο.

«Το πρώτο έτος του προγράμματος John Deere Startup Collaborator μας έδειξε ότι οι νεοσύστατες εταιρείες είχαν έδωσαν υψηλή αξία στην εταιρεία μέσω της στενής συνεργασίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε την επιτυχία του προγράμματος», δήλωσε ο Julian Sanchez, διευθυντής στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης στο τμήμα Intelligent Solutions Group της John Deere.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία