Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kuhn Vistaflow: αυτόματη απενεργοποίηση των γραμμών σποράς μέσα από την καμπίνα

Η νέα ιδέα της Κuhn έρχεται στις πνευμαυτικές σπαρτικές της, δίνοντας μεταξύ άλλων στους χειριστές ευελιξία αλλά και την πληροφόρηση για το πού ακριβώς βρίσκεται η λωρίδα ψεκασμού.

Espro_drill_jpg_gallery

Βασίλης Σοφός

191
0

Έξυπνη γραμμή πλεύσης θα ήταν ο τίτλος που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο νέο σύστημα Vistaflow που ανέπτυξε η Kuhn και ενσωματώνει σε ορισμένες από τις πνευματικές της σπαρτικές μηχανές. Η τεχνολογία Vistaflow, όπως την ονομαζει η Kuhn, επιτρέπει την αυτόματη απενεργοποίηση των γραμμών σποράς για τη δημιουργία ενός κενού χωρίς σπορά σημείου που θα υποδεικνυέι στους οδηγούς πού ακριβώς είναι το σημείο ψεκασμού.

Σύμφωνα με την Kuhn, αυτό το χαρακτηριστικό οφελεί κυρίως τους εργολάβους και τους παραγωγούς που μοιράζονται το μηχάνημα ή εργάζονται ομαδικά με άλλα μηχανήματα. Το σύστημα Vistaflow είναι μια έξυπνη βαλβίδα που παρακολουθεί τη διέλευση των σπόρων στους σωλήνες.

Με τον εξοπλισμό μιας κεφαλής διανομής VENTA ή ESPRO και σε συνεργασία με το σύστημα Vistaflow, είναι δυνατοί όλοι οι ρυθμοί γραμμής πλεύσης και παρακολουθείται η διέλευση των σπόρων σε κάθε σειρά. Μέσα από μια οθόνη ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις (πλάτος εργασίας, πλάτος ελαστικού και πλάτος τροχιάς για ψεκαστικά ή αυτοκινούμενα μηχανήματα και λιπασματοδιανομείς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία