BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το τελευταίο της ρυμουλκούμενο από τις 100 επετειακές ειδικές εκδόσεις πούλησε η Krampe

Το εργοστάσιο της Krampe πρόσφατα παρέδωσε το τελευταίο από τα 100 ρυμουλκούμενα ειδικής έκδοσης τα οποία σηματοδοτούν τα 100 χρόνια πορείας του Γερμανού κατασκευαστή.

krampe_001

Βασίλης Σοφός

14
0

Τα 100 ειδικής έκδοσης ρυμουλκούμενα που πωλούνταν από τον Οκτώβριο του 2018 είναι πλέον παρελθόν για την εταιρεία Krampe, η οποία παρέδωσε πρόσφατα το τελευταίο επετειακό μοντέλο της.

Οι επετειακές εκδόσεις περιλάμβαναν το Big Body 540, το Big Body 750 και το Halfpipe HP 20 και όλα έφεραν ένα ξεχωριστό μαύρο χρώμα και ένα ειδικό πακέτο ασφαλείας με LED φωτιστικά σώματα στις πλευρές τους και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Τα 100 ρυμουλκούμενα έχουν επίσης αποκλειστικά λογότυπα αλλά και μια διακριτική πινακίδα που φέρει τους διαδοχικούς αριθμούς από το ένα έως το 100.


Με τις διακριτικές υπογραφές και τον αριθμό 100, η μικρή πινακίδα συνοδεύει το τελευταίο αλλά και τα υπόλοιπα 99 επετειακά μοντέλα της Krampe.

Ορισμένα από αυτά βρίσκονται τώρα στη Δανία, τη Φινλανδία, την Αυστρία και την Τσεχική Δημοκρατία, με την πλειονότητα αυτών να είναι στη Γερμανία. Το τελευταίο από τα 100 μοντέλα πωλήθηκε σε έναν Γερμανό εργολάβο εν ονόματι Philipp Domsch, του οποίου ο στόλος βρίσκεται κοντά στο Αμβούργο, εκεί όπου δραστηριοποιείται ο συγκεκριμένος επαγγελματίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία