Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τρακτέρ που ικανοποιούν κάθε στόχο του κτηνοτρόφου τα νέα Case Vestrum του 2020

«Πριν από τη Σειρά Vestrum, στην αγορά δεν υπήρχε τρακτέρ στους 100 ίππους που να προσφέρει τέτοια επίπεδα ευελιξίας και άνεσης», λέει ο Greg Lucey, υπεύθυνος μάρκετινγκ της φίρμας του ομίλου CNH Industrial, για τα νέα μοντέλα των 100 και 130 ίππων.

CaseIH_Versum_CVXDrive_Amazone_cultivator

Βασίλης Σοφός

3680
0

Σχεδιασμένα ειδικά για τους κτηνοτρόφους που επιθυμούν ένα τρακτέρ υψηλής απόδοσης, τα νέα Case Vestrum του 2020 έρχονται αναβαθμισμένα τόσο σε άνεση και τεχνολογίες όσο και σε εμφάνιση, αφού η τελευταία «κουμπώνει» τώρα με τη σχεδιαστική φιλοσοφία των υπόλοιπων Σειρών.

Η γκάμα περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Vestrum 100 και το Vestrum 130, με τους αριθμούς να υποδηλώνουν και τις ιπποδυνάμεις αντίστοιχα. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν μέγιστη υδραυλική παροχή 107,9 λίτρων/λεπτό και ικανότητα ανύψωσης 3 τόνων.

Κάτω από το ανασχεδιασμένο καπό των Vestrum CVXDrive κρύβεται καλά ένας τετρακύλινδρος Stage V κινητήρας FPT 4,5 λίτρων που ενσωματώνει σύστημα ψεκασμού common rail, έναν υπερσύγχρονο υπερσυμπιεστή και intercooler, χαρακτηριστικά που προσφέρουν άφθονη ροπή στις χαμηλές στροφές.


Μολονότι βρισκονται ουσιαστικά στην κατηγορία των 100 ίππων, τα δύο Vestrum είναι εφοδιασμένα με ένα υπερσύγχρονο αδιαβάθμητο μέχρι και τα 40 χλμ./ώρα κιβώτιο, το λεγόμενο CVXDrive. Με τη ρύθμιση στο «Eco», το τρακτέρ μπορεί να κινηθεί σε υψηλές ταχύτητες με τις στροφές να βρίσκονται στις 1700 και την κατανάλωση φυσικά σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Μεταξύ των άλλων έξυπνων λειτουργιών της συγκεκριμένης μετάδοσης αξίζει να ξεχωρίσουμε και τον διπλό συμπλέκτη του κιβωτίου με τη βοήθεια του οποίου επιτυγχάνονται πλήρως αυτόματες και ομαλές αλλαγές, με την ελκτική ικανότητα να ξετυλίζει τον καλύτερό της εαυτό.

Τα μοντέλα Vestrum του 2020 προσφέρουν, τέλος, και άλλες επιλογές άνεσης συμπεριλαμβανομένης της πανοραμικής χαμηλής γυάλινης οροφής για καλύτερη ορατότητα, τον υαλοκαθαριστήρα που λειτουργεί με μέγιστη ορατότητα 235 μοιρών, ένα μικρό ψυγείο μπροστά από το τιμόνι και τα αυτόματα συστήματα καθοδήγησης AFS AccuGuide, δανεισμένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα Maxxum.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία