Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα UTV μοντέλα με αέριο βάζει στη Σειρά Pro XD η Polaris

Η Polaris συνεχίζει να επενδύει στα ποιοτικά οχήματα πολλών χρήσεων, με την επέκταση της επιτυχημένης Σειράς Pro XD, η οποία λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2018.

151169_polaris-proxd-gallery06-10-jan20-sa

Βασίλης Σοφός

284
0

Τα νέα της διθέσια και τετραθέσια μοντέλα με κινητήρα αερίου Pro-Star 1000 κυβικών λανσάρει η Polaris, με σκοπό να αντιμετωπίσει με έξυπνο τρόπο τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων, φροντίζοντας ταυτόχρονα για το χαμηλό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Το τετραθέσιο μοντέλο 4000G AWD έχει ωφέλιμο φορτίο 940 κιλά και ικανότητα ρυμούλκησης φορτίου με βάρος έως και 1133 κιλά.

Από την άλλη πλευρά, το διθέσιμο μοντέλο 2000G AWD διαθέτει ωφέλιμο φορτίο 861 κιλά. Η τελική ταχύτητα και των δύο περιορίζεται στα 42 χιλιόμετρα.

Η Polaris λέει ότι τα μοντέλα που κινούνται με αέριο είναι το ιδανικό μέσο για την αύξηση των δυνατοτήτων σε κάθε είδος εργασίας.

Όπως αναφέρει η ίδια, αμφότερα τα μοντέλα συνεχίζουν να προσφέρουν την ίδια ανθεκτικότητα και ασφάλεια, με ορισμένες πρόσθετες αναβαθμίσεις να βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα.

Ο εξοπλισμός των νέων Pro XD περιλαμβάνει αρκετά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως είναι τα έντονα χρώματα με τους ανακλαστήρες, κόρνα και ειδοποιήσεις για την ασφάλεια των πεζών και μια συμπαγής καμπίνα, στεγανοποιημένη σε κάθε περίπτωση εισροής σκόνης.

Τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία, τα μοντέλα διαθέτουν προσιτά αντάλλακτικά που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν και μια ισχυρή μπαταρία με μεγάλο προσδόκιμο ζωής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία