BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με τρία νέα μοντέλα ενισχύει τη Σειρά των τρακτέρ Workmaster η New Holland

Ισχύ σε συμπαγείς διαστάσεις φέρνουν τα νέα utility τρακτέρ της New Holland, τα οποία αποδίδουν 95, 105 και 120 ίππους.

f1cee45b-07e1-4809-83d4-e9879a91fa6a

Βασίλης Σοφός

11
0

Αυξημένη ορατότητα αλλά και δυνατότητες φέρνουν τα νέα κόμπακτ τρακτέρ Workmaster της New Holland, τα οποία αποδίδουν 95,105 και 120 ίππους αντίστοιχα.

Για τα μοντέλα με καμπίνα, η εταιρεία εφοδίασε τα μοντέλα με μαι σειρά από στάνταρτ χαρακτηριστικα, όπως είναι η αερανάρτηση του καθίσματος (διαθέτει και υποβραχιόνιο), οι μπροστινοί και πίσω υαλοκαθαριστήρες και ο κλιματισμός. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ρυθμιζόμενο τιμόνι και ένα αρκετά καλό ηχοσύστημα, χαρακτηριστικά που διατίθενται στον στάνταρντ εξοπλισμό.

Ειδικά για τους κτηνοτρόφους, η εταιρεία λανσάρει το μοντέλο Poultry House Special, εφοδιασμένο με ανεμιστήρα που διώχνει αποτελεσματικά τα πούπουλα των ζώων από τον κινητήρα, για την αποφυγή προβλημάτων φυσικά.

«Σχεδιάσαμε πολύ προσεκτικά αυτά τα νέα μοντέλα για να προσφέρουμε ευκολία στη λειτουργία χρήσης, μεγαλύτερη ορατότητα και, στην περίπτωση της έκδοσης Poultry House Special, αποκλειστικά χαρακτηριστικά για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των κτηνοτρόφων», λέει ο Todd DeBock, υπεύθυνος μάρκετινγκ προϊόντων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία