BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Υψηλότερη ισχύς, περισσότερη αυτοματοποίηση για την μηχανή συγκομιδής πατάτας Varitron 470 της Grimme

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη μηχανή συγκομιδής πατάτας Varitron 470, με τους μηχανικούς να επεμβαίνουν σε καμπίνα, λειτουργίες και κινητήρα.

17__cgrimme_varitron_470_1_1

Βασίλης Σοφός

40
0

Επωφελημένη σε όλους τους τομείς έρχεται η ανανεωμένη αυτοκινούμενη μηχανή συγκομιδής Varitron 470 της Grimme, με τη νέα ακόμη πιο άνετη καμπίνα και την επέκταση των αυτοματοποιημένων λειτουργιών της να αποτελούν σημαντικά σημεία αναβάθμισης.

Είχαμε όμως και αύξηση ισχύος στην Varitron 470 καθώς ο Stage V εξακύλινδρος κινητήρας των 10.7 λίτρων της Mercedes-Benz αποδίδει τώρα 460 ίππους έναντι των 435 του προκατόχου. Η νέα καμπίνα είναι πιο άνετη αλλά και πιο αθόρυβη, διαθέτει ένα δερμάτινο αρκετά εργνονομικό κάθισμα οδηγού με ενεργό αερισμό, θέρμανση και αερανάρτηση. Επίσης περιλαμβάνονται ένα μεγάλο ψυγειάκι και ένα ραδιόφωνο με ένα κιτ ανοιχτής ακρόασης όπως οι υαλοκαθαριστήρες και οι περσίδες για όλα τα παράθυρα.

Η εταιρεία λέει ότι τα δύο συστήματα υποστήριξης που βασίζονται στο αυτόματο σύστημα ελέγχου Speedtronic εξασφαλίζουν ότι η μηχανή μπορεί πάντα να οδηγείται προσφέροντας τις βέλτιστες δυνατότητές της στη διαχείριση της καλλιέργειας.

Το σύστημα διαδρόμου Speedtronic-Web αυξάνει τη διακίνηση προσαρμόζοντας αυτόματα την ταχύτητα κίνησης στην ταχύτητα εργασίας τη δεδομένη στιγμή. Όπως μάλιστα τονίζει η εταιρεία, σε περίπτωση που η πίεση του υδραυλικού συστήματος υπερβεί τα προκαθορισμένα όρια τότε η ταχύτητα του «Speedtronic-Elevator» αυξάνεται προσωρινά για να αποφευχθεί η εμπλοκή του.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως τα νέα μοντέλα Varitron 470 διαθέτουν σύστημα λίπανσης για την αλυσίδα της παγίδας στο στάνταρντ εξοπλισμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία