Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι νέες ερπύστριες CTS Halftrack της Camso για τρακτέρ 110-165 ίππων

Μολονότι η μετατροπή των ελαστιχοφόρων τρακτέρ σε ερπυστριοφόρα στο παρελθόν ήταν ασύμφορη, η Camso λανσάρει το CTS Halftrack ως την πρώτη προσιτή λύση για παραγωγούς που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν την συμπύκνωση του εδάφους ενώ παράλληλα επιθυμούν μεγαλύτερη πρόσφυση αλλά και ασφάλεια κατά την εργασία.

Camso-team-during-Fieragricola-002

Βασίλης Σοφός

118
0

Η Camso παρουσίασε τις τελευταίες της καινοτομίες στον τομέα του αγροτικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο της 114ης ιταλικής έκθεσης Fieragricola που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βερόνα της Ιταλίας από τις 29 Ιανουαρίου έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Στο περίπτερο της εταιρείας βρισκόταν το CTS Halftrack, το τελευταίο σύστημα ερπύστριων της φίρμας για το πίσω μέρος τρακτέρ απόδοσης από 110 έως και 165 ίππους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τοποθέτηση των CTS Halftrack προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση στο πεδίο αλλά και άνεση ελαστιχοφόρου τρακτέρ, χάρη στις νέες τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί στην τελευταία γενιά του συγκεκριμένου εξοπλισμού.

«Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι που μπορούμε να δείξουμε στους αγρότες της Ιταλίας και των γύρω χωρών πώς θα τους ωφελήσει το CTS Halftrack, τόσο στο πεδίο όσο και στον δρόμο», δήλωσε ο Andrea Pavan, Διευθυντής Πωλήσεων Aftermarket της Camso για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Αυτή είναι η πρώτη πραγματικά οικονομικά προσιτή λύση, ενώ η ανθεκτικότητα και η ευκολία στην τοποθέτηση και την αποσυναρμολόγηση σημαίνει ότι μπορούν να διατηρήσουν τη βέλτιστη παραγωγικότητα όλοι οι ιδιοκτήτες τρακτέρ 110-165 ίππων», πρόσθεσε.

Η Fieragricola είναι μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στην Ιταλία, όπου οι κατασκευαστές παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στα γεωργικά μηχανήματά τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία