Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την αψεγάδιαστη «αναζωογόνηση» του εδάφους υπόσχεται η TMC με το παρελκόμενο Cancela Monster MPK-225

Στην γκάμα της TMC προστίθεται τώρα το νέο αναρτώμενο παρελκόμενο ισοπέδωσης του πεδίου, με στόχο να ικανοποιήσει τους αγρότες που επιθυμούν να «ξυπνήσουν» την παλιά κουρασμένη γη.

Spaldings-TMC-Cancela-MPK-225-fine-finish-mulcher-01

Βασίλης Σοφός

253
0

Αψεγάδιαστο φινίρισμα και αναζωογόνηση του εδάφους υπόσχεται το νέο παρελκόμενο Cancela Monster MPK-225 της TMC, το οποίο διαθέτει 2,25 μέτρα πλάτος εργασίας και συνδέεται με ζεύξεις τριών σημείων σε τρακτέρ 220-300 ίππων.

Κάτω από το Monster, υπάρχουν 58 σφυριά με άκαμπτο μυτερό άκρο που βρίσκονται σε ελικοειδές σχήμα και είναι κατασκευασμένα από καρβίδιο. Αυτά τεμαχίζουν τυχόν κατάλοιπα έναντι έξι σειρών αντικαταστάσιμων μαχαιριών, τα οποία διαθέτουν πολυστρωματικό υλικό και στη συνέχεια εισχωρούν στο έδαφος.

Το MPK-225 είναι εφοδιασμένο με κιβώτιο δύο ταχυτήτων για να προσφέρει χαμηλότερες ταχύτητες στον ρότορα με στόχο τον τεμαχισμό, την πολτοποίηση και την απομάκρυση των ριζών δέντρων μέσω ταχύτερου τριψίματος.

Ο κύλινδρος «φινιρίσματος» -φτιαγμένος από χάλυβα με έξι οδοντωτά δακτυλίδια έλξης - όπως και το βάθος εργασίας μπορούν επίσης να ρυθμιστούν μέσω υδραυλικών εμβόλων. Ο ρότορας των 632 χιλιοστών λειτουργεί με ιμάντα και στα δύο άκρα από τη μετάδοση βαρέως τύπου και γυρνά ώστε να διατηρεί πάντα τον άξονα του PTO στη σωστή γωνία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία