BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Cenio: Ο νέος ελαφρύς και ευπροσάρμοστος καλλιεργητής της Amazone με πλάτος από 3 έως 4 μέτρα

Ο μικρός αδερφός του Cenius, το Amazone Cenio, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Agritechnica 2019 ως ένας ελαφρύς και ενιαίος καλλιεργητής με αναρτώμενη σύνδεση τριών σημείων, για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς.

s10_01_89d_

Βασίλης Σοφός

76
0

Τον μικρό αναρτώμενο καλλιεργητή Cenio ως ένα από τα μικρά «αδέρφια» του μεγαλύτερου Cenius βάζει στην γκάμα της η Amazone. Ο Cenio είναι ελαφρύς, ευέλικτος και με πλάτη εργασίας, ανάλογα την έκδοση, στα 3, τα 3,5 και τα 4 μέτρα.

Το Cenio μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρακτέρ ιπποδύναμης από 105 και 190 ίππους και παρά το στιβαρό πλαίσιο του, έχει χαμηλές χαμηλές απαιτήσεις ανύψωσης σε σύγκριση με άλλους καλλιεργητές. Αυτό το καθιστά ιδανικό για την καλλιέργεια του εδάφους με μικρής και μεσαίας ιπποδύναμης τρακτέρ.


Τα δόντια του μικρού Cenio προέρχονται από το μοντέλο Cenius της Amazone.

Τα βάθη εργασίας στα οποία δύναται να δουλέψει το μικρό παρελκόμενο της Amazone κυμαίνονται από τα 5 έως και τα 25 εκατοστά ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, στο Cenio μπορούν να προσαρμοστούν διάφορα εργαλεία που θα το κάνουν «ειδικό» σε συγκεκρικεριμένες καλλιεργητικές συνθήκες.

Εύκολη ανάρτηση στο τρακτέρ

Όπως τονίζει η εταιρεία, το Cenio προσφέρει πολύ μεγάλη ευελιξίας κατά τη σύνδεσή του στο τρακτέρ. Αυτό σημαίνει ότι οι χειριστές που χρησιμοποιούν δύο διαφορετικές κατηγορίες σημείων ζεύξης πάνω και κάτω δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς μπορεί να επιτευχθεί η ιδανική γωνία έλξης και ένα μεγάλο ύψος ανύψωσης, ακόμη και με μικρότερα τρακτέρ.

Επιπλέον, οι πείροι κατώτερης ζεύξης κατηγορίας 3 μπορούν να περιστρέφονται είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω, για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των τυπικών διαστάσεων κατηγορίας 3 ή 3Ν.

Πολλές οι επιλογές κυλίνδρων

Για την εργασία του ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον ιδανικό κύλινδρο ανάμεσα σε 10 διαθέσιμες επιλογές. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, οι κύλινδροι συνδέονται με τον καλιεργητή μέσω σφιγκτήρων έτσι ώστε αυτός να μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα με τον κατάλληλο για τον κάθε τύπο εδάφους.

Ανάλογα με τον κύλινδρο διατίθεται και ένα ευρύ φάσμα προαιρετικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει διάφορα συστήματα επεξεργασίας του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία