BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αγροτικό ελαστικό με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής λανσάρει η Alliance

Σύμφωνα με την εταιρεία ATG (Alliance Tire Group), η νέα τεχνολογία «Stratified Layer Technology (SLT)» που αξιοποιείται στη νέα Σειρά ελαστικών της, προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη πρόσφυση αλλά και εξαιρετικά μεγάλη αντοχή του ελαστικού στο χρόνο, μείζον ζήτημα για κάθε επαγγελματία.

noticias-maquinaria-llanta-alliance-atg

Βασίλης Σοφός

530
0

Την ίδια πρόσφυση όπως την αρχή ακόμη και αν έχει φθαρεί σε ποσοστό της τάξεως του 40% προσφέρει το νέο αγροτικό ελαστικό Agri Star II, όπως τονίζει η κατασκευάστρια Alliance.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό αποδίδεται στη νέα τεχνολογία του πέλματος του ελαστικού την οποία ονομάζει Stratified Layer Technology (SLT). Κάθε πέλμα αποτελείται από δύο στρώματα με διαφορετικά προφίλ.

Το άνω στρώμα έχει ένα ενιαίο προφίλ ενώ το κάτω διαθέτει προφίλ με πολλαπλές γωνίες. Όταν το ανώτερο στρώμα φθαρεί, μπαίνει σε εφαρμογή το δεύτερο κάτω στρώμα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία επισημαίνει ότι η απόδοση του ελαστικού παραμένει η ίδια όπως την αρχή, ακόμη και μετά από φθορά της τάξεως του 40%.

Παράλληλα, η καινοτομία αυτή προσφέρει στο τρακτέρ αυξημένη πρόσφυση, μεγαλύτερη άνεση και ενισχυμένη ακαμψία, χαρακτηριστικά που γίνονται αντιληπτά τόσο στο δρόμο όσο και στο πεδίο. Τα Agri Star II (βαθμός D, 65 χλμ./ώρα) θα διατίθενται σε αρκετές διαφορετικές διαστάσεις και έρχονται με επταετή εγγύηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία