BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη συνεργασία της με την ιταλική κατασκευάστρια γεωργικών μηχανημάτων GL1 srl ανακοίνωσε η TERRA A.E

H TERRA A.E. ανήκει στον όμιλο εταιριών της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. και είναι εισαγωγέας στην Ελλάδα των μεγάλων Ευρωπαϊκών εργοστασίων KVERNELAND, MX, FIMAKS και ARCUSIN, καθώς και κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων.

84447641_591566541394356_8145181515794350080_o

Βασίλης Σοφός

322
0

Η βιομηχανία γεωργικών μηχανημάτων TERRA A.E. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων GL1 srl.

H TERRA A.E., η οποία ανήκει στον όμιλο εταιριών της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. και είναι εισαγωγέας στην Ελλάδα των μεγάλων Ευρωπαϊκών εργοστασίων KVERNELAND, MX, FIMAKS και ARCUSIN, καθώς και κατασκευαστής ποιοτικών γεωργικών μηχανημάτων, εμπλουτίζει την σειρά των προσφερόμενων μηχανημάτων της με καταστροφείς ειδικής χρήσης για αμπελώνες και αρχιτεκτονικής συντήρησης πρασίνου με βραχίονα της εταιρείας GL1.

Η εταιρεία GL1 με έδρα κοντά στην Bologna στην Βόρεια Ιταλία, για περισσότερα από 30 χρόνια εξειδικεύεται στην κατασκευή καταστροφέων και ειδικότερα καταστροφέων με υδραυλικό βραχίονα. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν υψηλή απτή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογικές καινοτομίες εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση με τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις κορυφαίου επιπέδου.

Η γκάμα των μηχανημάτων χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές σειρές GARDEN-AGRICILTURAL-PROFESSIONAL για γεωργική και επαγγελματική συντήρηση πρασίνου, πολλαπλών χρήσεων, που διατίθενται με διαφορετικά χαρακτηριστικά και σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Η Terra εμπλουτίζει την σειρά των προσφερόμενων μηχανημάτων της με: 

-καταστροφείς με υδραυλικό βραχίονα
-Καταστροφείς offset
-Καταστροφείς ειδικά σχεδιασμένους για ελιές και σταφύλια
-Καταστροφείς διπλής φοράς της εταιρίας GL1.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης Agrotica δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν από κοντά το μοντέλο KOMFORT 5500, ένα από τα βασικά μοντέλα της σειράς των καταστροφέων με υδραυλικό βραχίονα και να διαπιστώσουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει όλη τη σειρά των μηχανημάτων της εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία