Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εμπορικά διαθέσιμη την άνοιξη η αυτόνομη πλατφόρμα DOT Robot της Raven, ακολουθεί το AutoCart

Το πράσινο φως δόθηκε και ένα από τα πιο καινοτόμα και «ιδιαίτερα» αυτόνομα μηχανήματα της νέας εποχής της γεωργίας μπαίνει επίσημα στην παραγωγή την προσεχή άνοιξη.

002_781_IMG_KopievanDOT__1_

Βασίλης Σοφός

232
0

Η Raven Industries και η DOT Technology Corp προετοιμάζονται για την εμπορική διάθεση της πλατφόρμας «Dot Power» αυτή την άνοιξη.

Η πλατφόρμα Power DOT τροφοδοτείται από τεχνολογίες ελέγχου της Raven. Το αυτόνομο ρομπότ της Raven έρχεται με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους αγρότες να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθούν στη συνολική διαχερίση των εκμεταλλεύσεών τους.

Στην παραγωγή σύντομα και το σύστημα AutoCart

Η Raven έχει διαμορφωθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής αυτόνομων συστημάτων και προϊόντων γεωργίας ακριβείας. Αξίζει να θυμηθούμε πώς η Raven είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που φέρνει το AutoCart, ένα πρωτοποριακό λογισμικό που επιτρέπει την παρακολούθηση και τον χειρισμό του τρακτέρ και του κάδου κόκκων, χωρίς οδηγό στο τιμόνι του τρακτέρ.


Τεχνολογική «σύμπνοια» θεριζοαλωνιστικής και κάδου, με τον τελευταίο να ρυμουλκείται από τρακτέρ χωρίς οδηγό. Αυτό είναι το σύστημα AutoCart που λανσάρει η Reven Industries.

Με μια εφαρμογή στο tablet ο χρήστης ορίζει τις θέσεις στάσης και εκφόρτωσης σε ένα πεδίο, ρυθμίζει τη ταχύτητα, παρακολουθεί την τοποθεσία και να δίνει εντολές στον κάδο να συγχρονιστεί με την θεριζοαώνιστική μηχανή. «Εκτός από την εμπορική διάθεση του DOT, ετοιμάζουμε να φέρουμε στους χρήστες και το σύστημα AutoCart», δήλωσε ο Wade Robey, εκτελεστικός διευθυντής της Raven Autonomy.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία