BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μηδενική απόκλιση από τον «στόχο» υπόσχεται η Pöttinger με τις δισκοσβάρνες Terradisc διπλού βραχίονα

Η συμπαγής δισκοσβάρνα TERRADISC διατίθεται με πλάτος εργασίας από 3 έως 10 μέτρα.

2-0_2

Βασίλης Σοφός

104
0

Τη δισκοσβάρνα Terradisc της Σειράς 4001, ικανή να αντεπεξέλθει σε πολλές εφαρμογές της αρόσιμης περιόδου, βάζει στην γκάμα της η Pöttinger.

Το μεγάλο αβαντάζ του νέου παρελκόμενου της φίρμας είναι ο διπλός βραχίονας που φιλοξενεί τους δίσκους, χαρακτηριστικό για το οποίο η κατασκευάστρια υπόσχεται αξιοπιστία στην επαφή με το έδαφος και μειωμένες πλευρικές κινήσεις ακόμη και σε βαριά εργασία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μέρη που φέρουν τους δίσκους είναι υψηλής αντοχής, εξαιρετικά ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Παράλληλα τα λαστιχένια κομμάτια χρησιμεύουν για την προστασία σε περίπτωση υπερφόρτωσης επιτρέποντας την ανοδική κίνηση.

Οι μεγάλες ποσότητες οργανικής ύλης μπορούν εύκολα να διαχειριστούν από τους συμπαγείς δίσκους του Pöttinger TERRADISC, χάρη στην μεγάλη απόσταση του πλαισίου από το έδαφος ενώ η μυτερήγωνία των δίσκων επιτρέπει την ομοιογενή ανάμειξη των υπολειμμάτων εδάφους.

Το βάθος εργασίας -από 5 έως 15 εκατοστά- ρυθμίζεται με κλιπ ταλάντωσης, τα οποίοι είναι εύκολα προσβάσιμα από το μπροστινό μέρος του μηχανήματος.


Πηγή: Lectura press

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία