BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην παραγωγή το νέο αυτοκινούμενο ψεκαστικό Condor V της ολλανδικής Agrifac

Η πρώτη παραγγελία έφυγε από το ολλανδικό εργαστάσιο στην περιοχή Steenwijk.

pic_30_agrifac_condor_v

Βασίλης Σοφός

41
0

Με τον εξωτερικόι σχεδιασμό του και τα χρώματα να θυμίζουν το αυτοκινούμενο Condor Endurance 2 των 8000 λίτρων, το πρώτο «μικρό» Condor των 6,7 λίτρων με τον ανανεωμένο κινητήρα των 6,7 λίτρων απόδοσης 213 ή 284 ίππων αρχίζει να παραδίδεται στους πρώτους πελάτες.

Οι κύριες αλλαγές του μηχανήματα εντοπίζονται στο λειτουργικό μέρος, στα νέα φωτιστικά σώματα τύπου led και στο βελτιωμένο σύστημα μετάδοσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δοχεία που φιλοξενούν τα καύσιμα, το πρόσθετο υγρό AdBlue, ακόμη και τα πλευρικά πάνελ του μηχανήματα είναι τώρα κατασκευασμένα από ρητίνη πολυαιθυλενίου ενώ το δοχείο του υδραυλικού λαδιού από πολυπροπυλένιο.

Όλα τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα και στο Condor V, το οποίο διατίθεται τόσο στην έκδοση με πλατύ μετατρόχιο όσο και σε εκείνη με την μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η προαιρετικά μεγαλύτερη και ταχύτερη χοάνη εισαγωγής καθώς και οι μαύρες ζάντες που μπορούν να διατεθούν και σε χρώμα Ral 9010. Η Agrifac αναφέρει ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 500 αντίτυπα από την προηγούμενη γενιά Condor Stage V από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του, 2015. Αυτά παραδόθηκαν σε περισσότερες από 20 χώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία