BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι τεχνολογίες AFS Connect στα πανίσχυρα Steiger, με έως και 620 ίππους τα αναβαθμισμένα μοντέλα της Case

Τα νέα ισχυρά τρακτέρ AFS Connect Steiger παρουσίασε η Case χθες, διαθέσιμα στις εκδόσεις Quadtrac (με τέσσερις ερπύστριες), Rowtrac (με δύο ερπύστριες) καθώς και σε έκδοση ελαστικοφόρων. Οι ιπποδυνάμεις ανάλογα με την έκδοση, από 370 έως και 620 ίππους.

IMG_9395__1_

Βασίλης Σοφός

127
0

«Αυτά τα τρακτέρ θέτουν νέα πρότυπα σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνδεσιμότητα και την παραγωγικότητα στοιχεία τα οποία απολαμβάνει ο παραγωγός χωρίς να θυσιάζεται η ισχύς, η ανθεκτικότητα και η αποδοτικότητα που είναι γνωστά χαρακτηριστικά για τα Steiger», δήλωσε ο Mitch Kaiser, Διευθυντής Μάρκετινγκ των Case IH Steiger, σε χθεσινή ομιλία του στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας Σειράς τρακτέρ Case AFS Connect Steiger, στο Τέξας των Η.Π.Α. 

Τα νέα μοντέλα, διαθέσιμα τώρα με την τεχνολογία συνδεσιμότητας AFS Connect που διαθέτουν ήδη κάποια μοντέλα του χαρτοφυλακίου της Case, έρχονται με ιπποδυνάμεις από 370 έως και 620 ίππους και είναι αυτή τη στιγμή τα πιο ισχυρά της φίρμας.

Η ανασχεδιασμένη καμπίνα των μοντέλων φιλοξενεί μια νέα οθόνη 12 ιντσών και χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν σε εκείνα των σύγχρονων αυτοκινήτων. Δίνοντας έμφαση στην απλή και εύκολη χρήση των νέων τρακτέρ, η Case τοποθέτησε το σύστημα AFS Connect το οποίο περιλαμβάνει τα τερματικά AFS Pro 1200 ή το AFS Vision Pro 1200, το λειτουργικό σύστημα AFS Vision Pro και τον δέκτη AFS Vector PRo.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία τονίζει πως η οθόνη AFS Pro 1200 σχεδιάστηκε για να παρέχει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Στην οθόνη αφής μπορούν να προβάλλονται έως και τέσσερα εξωτερικά σημεία από τις αντίστοιχες κάμερες για την πλήρη παρακολούθηση του τρακτέρ και των παρελκόμενων.

Χωρίς «εκπτώσεις» στην άνεση, η κατασκευάστρια εφοδίασε τα μοντέλα με ένα εργονομικό υποβραχιόνιο οκτώ κουμπιών με πολυλειτουργική λαβή. Η τελευταία διαθέτει τέσσερα προγαμματιζόμενα πλήκτρα. Τέλος, τα δερμάτινα καθίσματα με τον εξαερισμό έρχονται στον στάνταρντ εξοπλισμό, μαζί με το νέο σύστημα κλιματισμούς και θέρμανσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία