Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες χορτοδετικές μεταβλητού και σταθερού θαλάμου προστίθενται στη Σειρά BV της Kubota

Η γκάμα των χορτοδετικών της Kubota ανανεώνεται με τα μοντέλα BV5160 και BV5200 αλλά και με τη νέα καινοτόμο τυλιχτική-χορτοδετική FlexiWrap.

Kubota-2016-kv-BV5160-BV5200_2

Βασίλης Σοφός

126
0

Τα νέα μοντέλα BV5160 και BV5200 βάζει στο χαρτοφυλάκιο των μεταβλητού θαλάμου χορτοδετικών της η Kubota.

Τα μηχανήματα μπορούν να διαμορφώσουν μπάλες διαμέτρου 1,65 μέτρων και 2 μέτρων αντίστοιχα ενώ χρησιμοποιούν έναν μηχανισμό πτώσης αναρτημένο σε παράλληλο σύνδεσμο, κάτι που προσφέρει άμεση απεμπλοκή σε περίπτωση μπλοκαρίσματος του μπροστινού μέρους.

Αμφότερα τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με 5 ατέρμονους ιμάντες, με το νέο σύστημα που ενσωματώνει ο θάλαμος να επιτρέπει την άμεση έναρξη της χορτοδεσίας.

Συνδυασμός FlexiWrap

Ένα από τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα στην γκάμα των μηχανημάτων χορτονομής της Kubota είναι τώρα και το FlexiWrap, ένα μηχάνημα χορτοδεσίας-τυλίγματος.

Βασισμένο στη νέα χορτοδετική BV5160 και αναρτημένο σε ένα πλαίσιο δύο αξόνων, το πάτωμα τυλίγματος μετακινείται στο πίσω μέρος της χορτοδετικής για να συλλέξει την μπάλα και έτσι επιτρέπεται η συνέχεια της χορτοδεσίας ενώ ταυτόχρονα γίνεται το τύλιγμα. Όταν το τελευταίο ολοκληρωθεί το πάτωμα χαμηλώνει για να γίνει πιο ομαλά η εκφόρτωση.Όλες οι χορτοδετικές της Kubota, συμπεριλαμβανομένης της νέας σταθερού θαλάμου χορτοδετικής BF3255 (μπάλες 1,20μ. x 1,25 μ.), εφοδιάζονται με το σύστημα δεσίματος PowerBind. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το σύστημα PowerBind είναι ένα από τα πιο γρήγορα στη διαδικασία περιτύλιξης, εξαλείφοντας την ανάγκη κυλίνδρων τροφοδοσίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία