Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τέλος στην κατά προσέγγιση φόρτωση βάζει η συσκευή Q Companion της Quicke για τους μπροστινούς φορτωτές

Το σύστημα Q Companion χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στον φορτωτή, με τον τελευταίο να έχει την ικανότητα να ζυγίζει με ακρίβεια το κάθε περιεχόμενο που ανυψώνεται.

Q-Companion-_300-

Βασίλης Σοφός

292
0

Μια νέα συσκευή ζύγισης φορτίου διαθέτει τώρα η εταιρεία Quicke για τους μπροστινούς φορτωτές, θέλοντας να βοηθήσει τους αγρότες να μετρήσουν με ακρίβεια το κάθε κυλικό μέσα από το τρακτέρ, αξιοποιώντας με εύκολο τρόπο μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή.

Το Q Companion χρησιμοποιεί αισθητήρες τοποθετημένους στον φορτωτή, με τον τελευταίο να έχει την ικανότητα να ζυγίζει με ακρίβεια το κάθε περιεχόμενο που ανυψώνεται. Κάθε ανύψωση προβάλλεται, καταγράφεται και αποθηκεύεται στη συσκευή της Quicke η οποία τοποθετείται μέσα στην κονσόλα του τρακτέρ.


Όλη αυτή η πληροφόρηση παρέχει σημαντική βοήθεια στον χειριστή σχετικά με την σωστή ποσότητα που φορτώνεται ενώ όλες οι εργασίες καταγράφονται για μελλοντική αναφορά ή σύγκριση. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή μπορεί να προσαρμοστεί στους περισσότερους φορτωτές ενώ συνοδεύεται από μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

«Το Q Companion είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή, ειδικά για όσους θέλουν να κάνουν μεγάλες φορτώσεις αλλά έχουν την ανάγκη παρακολούθησης των ποσοτήτων που ανυψώνουν», αναφέρει ο Steve Hewitt, γενικός διευθυντής της Quicke.

Η ανησυχία σχετικά με την υπερφόρτωση των ρυμουλκούμενων και τις παραβιάσεις των κανονισμών είναι ένα άλλο ζήτημα στο οποίο η συσκευή δίνει λύση στους χρήστες της.

«Είναι συχνά δύσκολο να γνωρίζετε το βάρος ενός δεματιού, ειδικά εάν είναι πολύ υγρό ή πολύ στεγνό», λέει η Quicke. Η συσκευή μπορεί επίσης να προβάλλει στην οθόνη τη θέση, το ύψος και την γωνία του φορτωτή. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη αναπροσαρμογής της ράβδου χειροκίνητης ένδειξης όταν αλλάζει κανείς εργαλεία.

Στο Q Companion μπορούν τέλος να αποθηκευτούν έως και τριάντα εργαλεία τα οποία μπορούν να βαθμονομηθούν τόσο για έλεγχο βάρους όσο και για παρακολούθηση θέσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο κιτ της Quicke μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία