BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Απομακρυσμένη διάγνωση βλαβών μέσω της υπηρεσίας Expert Alerts της John Deere

Μέσω της υπηρεσίας, o αποκλειστικός εισαγωγέας μηχανημάτων John Deere στην Ελλάδα Agrotech S.A. ελέγχει συνεχώς με υπηρεσίες τηλεματικής τα δεδομένα που εξάγει το μηχάνημά σας και ανιχνεύει μέρη που μπορούν να παρουσιάσουν ενδείξεις οι οποίες είναι πιθανό να οδηγήσουν το μηχάνημά σας εκτός λειτουργίας στην κρίσιμη παραγωγική περίοδο.

KITE_Zrt_John_Deere_Expert_Alert_analitikai_rendszer_3

15
0

Με το Expert Alerts ο αντιπρόσωπος της John Deere μπορεί να αναγνωρίζει πιιθανές βλάβες του μηχανήματος και να τις διορθώνει προτού δημιουργήσουν προβλήματα. Οι ειδικοί της αντιπροσωπείας παρακολουθούν απομακρυσμένα τη λειτουργική κατάσταση του μηχανήματος μέσω του εργαλείου συνδεδεμένης υποστήριξης της John Deere, Expert Alerts.

Εάν το εργαλείο αυτό υποδείξει ότι κάτι είναι λάθος στο μηχάνημα, ο αντιπρόσωπος θα επικοινωνήσει άμεσα με τον χειριστή που θα λάβει την ενεργή υποστήριξη που χρειάζεται για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας του μηχανήματος ώστε να συνεχίσει να εστιάζει στην εργασία του στο χωράφι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπηρεσία Expert Alerts είναι η ενεργοποίηση του συστήματος τηλεματικής JD Link, το οποίο αποτελεί τελευταία τεχνολογία για τη συντήρηση, διάγνωση και το σέρβις του μηχανήματος.

Το JD Link μεταδίδει τα δεδομένα από το μηχάνημα στο κέντρο δεδομένων της John Deere. Χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Myjohndeere, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Στα οφέλη της υπηρεσίας Expert Alerts συμπεριλαμβάνεται και η βελτιστοποιημένη υποστήριξη στο πεδίο και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία