Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμισμένοι κινητήρες Stage V και νέες τεχνολογίες για τα Claas Arion MY2020

Η γκάμα των Arion 500 και 600 της Claas περιλαμβάνει 7 μοντέλα που συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα ρύπων αλλά και με αυτά που επιτάσσει η νέα εποχή της ευφυούς γεωργίας.

383110-dataRawCmyk

Βασίλης Σοφός

523
0

Υψηλή λειτουργικότητα και ευκολία χειρισμού υπόσχεται η Claas για τα αναβαθμισμένα Arion 500 και 600 που βάζει στην γκάμα της για το 2020. Η Σειρά Arion έρχεται διαθέσιμη σε 7 μοντέλα με απόδοση από 125 έως και 185 ίππους και σε τρεις εκδόσεις, την CIS, την CIS+ και την CEBIS.

Μία από τις κύριες αναβαθμίσεις της σειράς Arion 600/500 για το 2020 είναι οι Stage V κινητήρες, οι οποίοι διατηρούν την ίδια ισχύ αλλά έχουν βελτιωμένη καμπύλη ροπής σε χαμηλότερες στροφές. Για τους χειριστές, αυτό σημαίνει ότι έχουν μεγαλύτερη ροπή στρέψης κάτω από το εύρος στροφών του κινητήρα. Αυτό θα είναι επωφελές για παράδειγμα όταν εκτελεί κανείς εργασίες που απαιτούν ο κινητήρας να κρατήσει τη δύναμή του και να συνεχίσει μετά σταθερά την έλξη.

Εξωτερικά, ο εξακύλινδρος κινητήρας του Arion 600 μοιράζεται τώρα τον ίδιο μικρότερο καταλύτη SCR, τοποθετημένο στην εμπρός δεξιά κολώνα Α, με εκείνον του τετρακύλινδρου Arion 500 - με τη βελτιώση της ορατότητας να είναι σημαντική.

Εκτός από αυτές τις αναβαθμίσεις στους κινητήρες, στα τρακτέρ προδιαγραφών CEBIS υπάρχουν και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που παρέχουν στους χειριστές μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Με το ISOBUS πλέον ως ένα τυπικό χαρακτηριστικό σε πολλά εργαλεία και μηχανήματα, το πρότυπο ISOBUS UT θα ενσωματωθεί τώρα στο CEBIS σε όλη τη σειρά τρακτέρ Claas. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη αφής CEBIS μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικό τερματικό αντί να χρειάζεται ξεχωριστό τερματικό για τη ρύθμιση και λειτουργία μηχανημάτων με ISOBUS.

Όλα τα Arion φέρουν πλέον -από τον στάνταρντ εξοπλισμό- σύστημα πλήρωσης αέρα, διευκολύνοντας έτσι την προσαρμογή του αέρα στα ελαστικά ανάλογα με τις ανάγκες. Τέλος, όλα τα νέα τρακτέρ Claas Stage V είναι εξοπλισμένα με φλας τύπου led.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία