Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κεφαλή 16 μέτρων και 7,3 τόνων της Geringhoff για έναν μοναδικό πελάτη

Η γερμανική κατασκευάστρια Geringhoff γιορτάζει τα 140 χρόνια λειτουργίας της και πήρε την απόφαση να δεχτεί να κατασκευάσει για έναν και μοναδικό πελάτη της Νοτίου Αφρικής μια γιγαντιαία κεφαλή που θα φορεθεί στην John Deere S790 που έχει στη ιδιοκτησία του εκείνος.

78__ms2075_half_folded_2

Βασίλης Σοφός

241
0

Την ευκαιρία επίδειξης ισχύος κέρδισε η γερμανική κατασκευάστρια Geringhoff η οποία κλείνει φέτος τα 140 χρόνια λειτουργίας. Το δώρο της ήταν η ακόμη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητά της ύστερα από την κατασκευή μιας γιγαντιαίων διαστάσεων κεφαλής καλαμποκιού αποκλειστικά για πελάτη στη Νότια Αφρική.

Η κεφαλή των 20 σειρών θα φορεθεί στην John Deere S790, έχει πλάτος 16 μέτρα και βάρος 7,3 τόνους. Όπως αναφέρει η εταιρεία, μια κεφαλή παρόμοιου τύπου είχε παραδοθεί ξανά σε πελάτης της Νότιας Αφρικής. Αυτή η κεφαλή είχε απόσταση μεταξύ των σειρών από 50 μέχρι 100 εκατοστά, αλλά ο συνολικός αριθμός των σειρών ήταν μικρότερος (12-15 μονάδες σειρών).

Βέβαια η τελευταία παραγγελία απαιτούσε επανασχεδιασμό και αυτό γιατί η πρόσθεση νέων σειρών δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται καθώς το επιπλέον βάρος στις άκρες σημαίνει ότι η κεφαλή έπρεπε να διπλώνει και από τις δύο πλευρές.

Η Geringhoff δεν αποκλείει τη δημιουργία μιας ακόμη τέτοιας κεφαλής 20 σειρών στο μέλλον, αν της ζητηθεί αλλά πιθανότατα δεν θα την δούμε στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική.

«Στην ανάπτυξη της έκδοσης των 20 σειρών δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας και είμαστε έτοιμοι για ό,τι βρεθεί μπροστά μας», είπε ο διευθυντής προϊόντων της Geringhoff, Hendrik Schneider.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία